- 19,443
- 10,689
- 113
Kötü olmuş abi komutana vurmayaydin bari iyi vuraydin boşa gitmiyeydiYok knk atıldım
Kötü olmuş abi komutana vurmayaydin bari iyi vuraydin boşa gitmiyeydiYok knk atıldım
Uzun zamandır resim çekmedim eskilerden bir resmin kalmıştı dur ozleden sana atacam kendini çok ovdun mecbur bende atayım da gor pauhaFotografi gördün demi abi benim senden yakışıklıyım herkes bugün 6 kişi dm atmış fotonu bizede at diye merak ediyor diye ne var bende ben bilmim puahahhaha
Hele at çok merak edim yavUzun zamandır resim çekmedim eskilerden bir resmin kalmıştı dur ozleden sana atacam kendini çok ovdun mecbur bende atayım da gor pauha
Attim bak bi pauahHele at çok merak edim yav
Gördüm şükürler olsun rahatladım boyun uzun ama kaç abiAttim bak bi pauah
1.91Gördüm şükürler olsun rahatladım boyun uzun ama kaç abi
3 santim uzunsun benden puhahah
Bugün kandil miydiAllah bu gece müslüman olmayan kardeşleride müslümanlıkla şereflendirsin başta en beklediğim @Losers dostuma amin diyen dert çekmesin
Uzun zamandır resim çekmedim eskilerden bir resmin kalmıştı dur ozleden sana atacam kendini çok ovdun mecbur bende atayım da gor pauha
Cook ovdu kendini resim atmasam susmazdi susturduk iste atam sende hosgeldin esref konu acmis gelde sahura kadar vakit öldürelim pauanTalip oldunuž birbirinize la puahh Dündrn beri karşılıklı foto atıyorsunuz puajha