- 6,391
- 1,658
- 113
Kesinti devecibeye aitÇıkarsa yarı yarıya reis 🤣🤣
Kesinti devecibeye aitÇıkarsa yarı yarıya reis 🤣🤣
Müslüman degilmi o niyeAllah bu gece müslüman olmayan kardeşleride müslümanlıkla şereflendirsin başta en beklediğim @Losers dostuma amin diyen dert çekmesin
Müslüman la pauhMüslüman degilmi o niye
Nerde gördü yalan söyleme jafir erhan oauahhahaMüslüman la pauh
Yarısını dağıtalım dedi zannettim bi an kalbim yerinden zıpkınlandıŞunun kazancı gelsin çekim vereyim de yarisini atalım başka siteye rol açalım. Bakalım kaç adim sürecek 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 945082
Erhan abi ben rollerden ban mi yemişim ne mesaj yazamik yav bu bundan banlanmadigimiz kalmıştı hep metinin yuzunden bu metin varyaMüslüman la pauh
Bu konuda rol konusu yazıyorsun ya nasil ban yemissinErhan abi ben rollerden ban mi yemişim ne mesaj yazamik yav bu bundan banlanmadigimiz kalmıştı hep metinin yuzunden bu metin varya
Ben ban yemişim rollerden heralde yavŞunun kazancı gelsin çekim vereyim de yarisini atalım başka siteye rol açalım. Bakalım kaç adim sürecek 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 945082
Min 1 max 2 adim surer pauhaŞunun kazancı gelsin çekim vereyim de yarisini atalım başka siteye rol açalım. Bakalım kaç adim sürecek 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 945082
Bak abiBu konuda rol konusu yazıyorsun ya nasil ban yemissin
gardaşim varligin yeter.. senin memleketinde üniversite okudum ben. Sana çıkmazsa çekiliş bana bı yaz sen ozeldenBastaci abi yarı yari anlastik
Sadece o konudan ban yemissinBak abi
Bastaci abi eyw da rolde vakit geçiyordu yav bu bu eksiktigardaşim varligin yeter.. senin memleketinde üniversite okudum ben. Sana çıkmazsa çekiliş bana bı yaz sen ozelden
He gerçi metinle laf saymistik birbirimize testoyu saldi bana dadandı bu seferdeSadece o konudan ban yemissin
Metinlen tüm forum birleşse bas edemez sen girme o toplaraHe gerçi metinle laf saymistik birbirimize testoyu saldi bana dadandı bu seferde
Valla abi Antep'te bana gelmedi bende mal gibi kilisteyim şimdi Antep'in gözünü sevim yavgardaşim varligin yeter.. senin memleketinde üniversite okudum ben. Sana çıkmazsa çekiliş bana bı yaz sen ozelden
Girmem artık adam tam bir baş belasiMetinlen tüm forum birleşse bas edemez sen girme o toplara
Aynen ben en son yıldim engelledim 🤣🤣Metinlen tüm forum birleşse bas edemez sen girme o toplara