- 49,330
- 54,138
- 113
Daha iyi rol uzun surecek desene bu kez puahaUlan maç uzatmaya gitti 🤣🤣 kuponda sonuclanmaz simdi
Daha iyi rol uzun surecek desene bu kez puahaUlan maç uzatmaya gitti 🤣🤣 kuponda sonuclanmaz simdi
Rol kadir gecesinden uzun sürcenin sinyalini verdi puahahahaUlan maç uzatmaya gitti 🤣🤣 kuponda sonuclanmaz simdi
Gene gelir merak etme onun yüzünden banlanirsin bir kere abi o kesin. Adam ban yemeden millete ban attiriyor puhhaAynen ben en son yıldim engelledim 🤣🤣
En iyisi metinin bu forumda uğrasmadigi adam kalmadi forumun en sinsi adami kim desen 1 sırada o varAynen ben en son yıldim engelledim 🤣🤣
2018 de özel harekattayken Suriye görevinde ara sıra gelip kilis kyk yurdunda kaldım toplam 70 gün kadar . Univeristenin yakinindaki yurtta. Sen orda mi kaliyorsunValla abi Antep'te bana gelmedi bende mal gibi kilisteyim şimdi Antep'in gözünü sevim yav
Ben kartalbeyde kalıyordum abi sen heralde Bilal habeside kaliyordun abi2018 de özel harekattayken Suriye görevinde ara sıra gelip kilis kyk yurdunda kaldım toplam 70 gün kadar . Univeristenin yakinindaki yurtta. Sen orda mi kaliyorsun
Evet yönetim bize tahsis etmisti orayı o zaman. Zaten yaz dönemiydi birde kilise bomba düşüyordu öğrenciler gelmiyordu 😀😀. Çok kötü bir haldeydi kilis o zaman. Türkçe tabela bile yoktu çarşıda hep arapça idiBen kartalbeyde kalıyordum abi sen heralde Bilal habeside kaliyordun abi
Halen de öyle Çarşı Şi öyle ful Suriyeli herkes öyle abiEvet yönetim bize tahsis etmisti orayı o zaman. Zaten yaz dönemiydi birde kilise bomba düşüyordu öğrenciler gelmiyordu 😀😀. Çok kötü bir haldeydi kilis o zaman. Türkçe tabela bile yoktu çarşıda hep arapça idi
Orda bı gaziantep sofrasi diye mekan vardı uninin capraz az ilerisinde yurda doğru orası duruyor mu daha ?Uninin yaninda kalıyordum sen heralde ben rezidansların aşağısında kalıyordum attılar gerçi beni pujaha
Özel harekattaydim derken dost2018 de özel harekattayken Suriye görevinde ara sıra gelip kilis kyk yurdunda kaldım toplam 70 gün kadar . Univeristenin yakinindaki yurtta. Sen orda mi kaliyorsun
Ama güzel abi halısaha da vardı heralde içinde ama 6 kişilik ora pisdiEvet yönetim bize tahsis etmisti orayı o zaman. Zaten yaz dönemiydi birde kilise bomba düşüyordu öğrenciler gelmiyordu 😀😀. Çok kötü bir haldeydi kilis o zaman. Türkçe tabela bile yoktu çarşıda hep arapça idi
6.5 sene Jöh de çalıştım reisÖzel harekattaydim derken dost
Harbimi ne oldu istifami ettin6.5 sene Jöh de çalıştım reis
Sen ac yeni konu ordan devam ederiz kupon sonuçlana kadarKonunun anasini bekledik neyse konuşuruz yine gardaşim 🤣🤣
Biraz karışık tabur komutanı ile yumruklu kavga ettik attı beni Şırnak da görev yaparken. Tayinim de çıkmıştı 10 gün kalmıştı Giresuna gidecektim. Attı şerefsiz dava açtım işte 3 yıldır devam ediyor benim lehime gidiyor şuan dosya . Bakalım hayırlısı diyelim gardaşimHarbimi ne oldu istifami ettin
Halen o meslektemisin abiBiraz karışık tabur komutanı ile yumruklu kavga ettik attı beni Şırnak da görev yaparken. Tayinim de çıkmıştı 10 gün kalmıştı Giresuna gidecektim. Attı şerefsiz dava açtım işte 3 yıldır devam ediyor benim lehime gidiyor şuan dosya . Bakalım hayırlısı diyelim gardaşim
Yok knk atıldımHalen o meslektemisin abi
Fotografi gördün demi abi benim senden yakışıklıyım herkes bugün 6 kişi dm atmış fotonu bizede at diye merak ediyor diye ne var bende ben bilmim puahahhahaSen ac yeni konu ordan devam ederiz kupon sonuçlana kadar