Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling osmanarslan72 | Kasa 1500 Hedef 2 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,360
10,630
113
Uninin yaninda kalıyordum sen heralde ben rezidansların aşağısında kalıyordum attılar gerçi beni pujaha

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,819
113
Ben kartalbeyde kalıyordum abi sen heralde Bilal habeside kaliyordun abi
Evet yönetim bize tahsis etmisti orayı o zaman. Zaten yaz dönemiydi birde kilise bomba düşüyordu öğrenciler gelmiyordu 😀😀. Çok kötü bir haldeydi kilis o zaman. Türkçe tabela bile yoktu çarşıda hep arapça idi

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,360
10,630
113
Evet yönetim bize tahsis etmisti orayı o zaman. Zaten yaz dönemiydi birde kilise bomba düşüyordu öğrenciler gelmiyordu 😀😀. Çok kötü bir haldeydi kilis o zaman. Türkçe tabela bile yoktu çarşıda hep arapça idi
Halen de öyle Çarşı Şi öyle ful Suriyeli herkes öyle abi

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,819
113
Uninin yaninda kalıyordum sen heralde ben rezidansların aşağısında kalıyordum attılar gerçi beni pujaha
Orda bı gaziantep sofrasi diye mekan vardı uninin capraz az ilerisinde yurda doğru orası duruyor mu daha ?

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,819
113
Konunun anasini bekledik neyse konuşuruz yine gardaşim 🤣🤣

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,360
10,630
113
Ama güzel abi halısaha da vardı heralde içinde ama 6 kişilik ora pisdi

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,819
113
Harbimi ne oldu istifami ettin
Biraz karışık tabur komutanı ile yumruklu kavga ettik attı beni Şırnak da görev yaparken. Tayinim de çıkmıştı 10 gün kalmıştı Giresuna gidecektim. Attı şerefsiz dava açtım işte 3 yıldır devam ediyor benim lehime gidiyor şuan dosya . Bakalım hayırlısı diyelim gardaşim

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,360
10,630
113
Biraz karışık tabur komutanı ile yumruklu kavga ettik attı beni Şırnak da görev yaparken. Tayinim de çıkmıştı 10 gün kalmıştı Giresuna gidecektim. Attı şerefsiz dava açtım işte 3 yıldır devam ediyor benim lehime gidiyor şuan dosya . Bakalım hayırlısı diyelim gardaşim
Halen o meslektemisin abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...