- 6,391
- 1,658
- 113
Çek kral başka siteden bonus alırsın yada sen bilirsinYeter da ama sana diyim mi yine biri patlicak 3. Per aramicak böyle bakayım maclara olmadi cekecem ikidosta atariz
Çek kral başka siteden bonus alırsın yada sen bilirsinYeter da ama sana diyim mi yine biri patlicak 3. Per aramicak böyle bakayım maclara olmadi cekecem ikidosta atariz
Bu kez alt patlar gibi bi bak dostYeter da ama sana diyim mi yine biri patlicak 3. Per aramicak böyle bakayım maclara olmadi cekecem ikidosta atariz
Kesene bereket olsun kralBeyler maç yok başka ben çekiyorum tenistende anlamam riske gerek yok iki kişiye atacam ben kendim bakacam şimdi
En iyisi dost tebrierYeter da ama sana diyim mi yine biri patlicak 3. Per aramicak böyle bakayım maclara olmadi cekecem ikidosta atariz
OlabilirBu kez alt patlar gibi bi bak dost
Kesene bereket dost daim olsunBeyler maç yok başka ben çekiyorum tenistende anlamam riske gerek yok iki kişiye atacam ben kendim bakacam şimdi
Cekecem iki dosta atayım gerisi bakacazBu kez alt patlar gibi bi bak dost
Tamam dost sarhoş yiklina kadar derler Altan devam puhahahCekecem iki dosta atayım gerisi bakacaz
2 adımda duruyorsun vaybe bugunlerimi de görecektik puahaCekecem iki dosta atayım gerisi bakacaz
Adam napsin maç yokki 😆2 adımda duruyorsun vaybe bugunlerimi de görecektik puaha
SanadaBol şanslar
TebriklerBeyler maç yok başka ben çekiyorum tenistende anlamam riske gerek yok iki kişiye atacam ben kendim bakacam şimdi
Kesene bereketCekecem iki dosta atayım gerisi bakacaz