- 6,798
- 5,496
- 113
Jack jackjohnie walker black babel mi? jack daniels mi? chivas mı? birazdan çıkıp alıcam hangisi karar veremedim ya tecrübesi olan yazıversin
dünden beri icecen sendejohnie walker black babel mi? jack daniels mi? chivas mı? birazdan çıkıp alıcam hangisi karar veremedim ya tecrübesi olan yazıversin
sende biraz simariklik varmı 😅johnie walker black babel mi? jack daniels mi? chivas mı? birazdan çıkıp alıcam hangisi karar veremedim ya tecrübesi olan yazıversin
şimdi çıkcam ordan mekana gidcem hocam kesin alıyomda bilemedim. bu walkeri çok övmüşler hiç kötü yorum yok aklım ona kaydı hiç içtinmi walkerdünden beri icecen sende
öle birine sordunki anlatamamşimdi çıkcam ordan mekana gidcem hocam kesin alıyomda bilemedim. bu walkeri çok övmüşler hiç kötü yorum yok aklım ona kaydı hiç içtinmi walker
yav hocam ben içki içen biri değilim sadece ünide içtim geçen sene. arkadaş falan yok mecbur burdakilere soruyom para boşa gitmesin milletin fikrini almam lazımsende biraz simariklik varmı 😅
Chivas Regal tavsiye ederim reis 🧐yav hocam ben içki içen biri değilim sadece ünide içtim geçen sene. arkadaş falan yok mecbur burdakilere soruyom para boşa gitmesin milletin fikrini almam lazım
herkezin zevkleri farklıdır git tekele gözünn paran hangisini kesiyorsa onu alyav hocam ben içki içen biri değilim sadece ünide içtim geçen sene. arkadaş falan yok mecbur burdakilere soruyom para boşa gitmesin milletin fikrini almam lazım
2. yarıda da Goal Rad atar reiscukuracki goll
inşallah reis☺2. yarıda da Goal Rad atar reis
fiyatı kaç şuanki hocamChivas Regal tavsiye ederim reis 🧐
başka bi eve hocam8 de her yer kapanıyor ne mekanına gidecen