Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pegasus Tazminat Hakkında

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
779
885
93
Dostlar bu ib*elere rötardan dolayı 400 Euro tazminat talebi yazdım önce 2 kere reddettiler. Sonra shgm’ye şikayet ettim mail attılar iban istediler ödeme yapılacak diye sonra ne bi muhatap var nede para. Arıyorum süre veremeyiz diyorlar mail attım 7-8 kez cevap yok. Twitter’dan yazdım Dm attılar ondan da birşey çıkmadı.
Daha önce bunlardan tazminat alan oldu mu aldıysa kaç gün sonra ödendi size?

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,213
6,298
113
rötardan tazminat alınsa piyasada uçak şivketi kalmaz hepsi en az 2 saat rotarli :)

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,310
2,392
113
İdda sitesi şikayet edeni gördüm polise hırsız şikayet edeni de gördüm havayolu şirketini şikayet edeni ilk defa gördüm Teşekkğrler

stavi0233

丂ム刀ム ズム尺丂̧ノ 丂ム√ひ刀ᄊム丂ノ乙ノᄊ. 乃ノ̇尺 リ乇尺ノ̇刀 √ム尺 ズムレ乃ノ̇ᄊり
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
443
63
zaten buraya sorduğuna göre geleni direk kumara vericen ne kadar geç gelirse o kadar geç kaybedersin dost sıkma canını

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
725
93
1x te patladı pegasus dahada ucmaz

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
779
885
93
şikayet.var buraya yaz hiç degilse şivkete iletiyolar hakkınızda sikayet açıldı diye belki geri dönüş olur
Oraya da yazdım da sonuç yok diğer yazanlara da dönmemişler. Elbet öderler kapı gibi emir var da buraya da birşey sorulmuyor yeminle dost
İyi ki bir şey danıştık belki başına gelen biri bardır daha önce diye

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,213
6,298
113
Oraya da yazdım da sonuç yok diğer yazanlara da dönmemişler. Elbet öderler kapı gibi emir var da buraya da birşey sorulmuyor yeminle dost
İyi ki bir şey danıştık belki başına gelen biri bardır daha önce diye
shgm ye bida yaz odenmıyor diye