- 90,563
- 100,111
- 113
Titreşimli yolla ona en üst seviyeden başlat yeğeniniİhtiyaclarida var anam gondericem yazik
Titreşimli yolla ona en üst seviyeden başlat yeğeniniİhtiyaclarida var anam gondericem yazik
şuan iptalde etmiyorlar bi yalan uydurdum bakalım ne dicek dedim papara son hanesini yanlış girdm felan
Helal dost kaybetmekten felsefe yapmaya başlamışsınvarmı mefete bende
Canlıya de hızlanır blkışuan çok sinirliyim ve öfkeliyim bide teyit için arayan dalyk 5dk içinde diyor kahpe evladı ya
Ne kıllandırıyon milleti dostşuan iptalde etmiyorlar bi yalan uydurdum bakalım ne dicek dedim papara son hanesini yanlış girdm felan
Gelmez o yarin gelir kil bi site nerden bulastin orayaşuan çok sinirliyim ve öfkeliyim bide teyit için arayan dalyk 5dk içinde diyor kahpe evladı ya
kahpe evladı şimdide diyorki hangi hanesini yanlış girdiniz papara numarası istiyor ya harbi şeytanlarHelal dost kaybetmekten felsefe yapmaya başlamışsın
içerde bakiye vardı unutmıştum sonra sıkışınca çekim dedimGelmez o yarin gelir kil bi site nerden bulastin oraya
Başla sonun ortasından 5.sayının solundaki sayının sağı dekahpe evladı şimdide diyorki hangi hanesini yanlış girdiniz papara numarası istiyor ya harbi şeytanlar
ula 40dk dır esir aldık nuh diyor pygamber demiyorlar kopyala yapıştır neymiş sizin güvenligimiz bisim için cok onemli her hesaba 1 defa gönderen hesaplarsan yapıyoruz ulan at yalanı namık kenal ınanaın dıyorumCanlıya de hızlanır blkı
yok yemioBaşla sonun ortasından 5.sayının solundaki sayının sağı de
Kaç liraydı çekim bari o kadar küfür 100 dolardan aşağı kurtarmazyok yemio
Boyle yazarsan uzatırlaryok yemio
yazmadan önce 1 saat sürdü ztnBoyle yazarsan uzatırlar
ula miktar da fazla değil 26300 ödemiyorsa kapatsınlarBekle acelen ne daa
26 yoktur 300dur oula miktar da fazla değil 26300 ödemiyorsa kapatsınlar
Yarinda gelmez buyazmadan önce 1 saat sürdü ztn
1haftada beklesen gelmezula miktar da fazla değil 26300 ödemiyorsa kapatsınlar