- 64,958
- 36,224
- 113
beyza ya az bi yavşadım şöyle diyorkş iş akıbeti gereği yazamam bilgilerimi biraz neyse yordum yordum zorladım oda bezdi çekim geldi 😀Bekle acelen ne daa
beyza ya az bi yavşadım şöyle diyorkş iş akıbeti gereği yazamam bilgilerimi biraz neyse yordum yordum zorladım oda bezdi çekim geldi 😀Bekle acelen ne daa
canlıdaki beyzayı tavlayınca oldu.1haftada beklesen gelmez
Hayırlı olsun dostumcanlıdaki beyzayı tavlayınca oldu.
Mıktarı goster kapanmıscanlıdaki beyzayı tavlayınca oldu.
sus sus o miktarı göremeyenler var kalplerine iner üzülüp uyuyamazlar 😀 insan sağlığı önemliMıktarı goster kapanmıs
Meraklı adamım bensus sus o miktarı göremeyenler var kalplerine iner üzülüp uyuyamazlar 😀 insan sağlığı önemli
la 500tl makarasına kapadım 26300 yazdık ya ondanMeraklı adamım ben
Clev ust olur her per jerkese dememla 500tl makarasına kapadım 26300 yazdık ya ondan
son para bu şu kasayı yarına 5-6k yapmam gerekClev ust olur her per jerkese demem
@Enişte dede alsa kurtarırmıson para bu şu kasayı yarına 5-6k yapmam gerek
Neden yarın dostson para bu şu kasayı yarına 5-6k yapmam gerek
Gozun aydin 5 dkkaya gelir demistimsus sus o miktarı göremeyenler var kalplerine iner üzülüp uyuyamazlar 😀 insan sağlığı önemli
Nick yikiliyorNeden yarın dost
Adanadan haber geldi dost 5k bas bizimkilere dedi balotelliNeden yarın dost
O banko bjk macıda korner ust deAdanadan haber geldi dost 5k bas bizimkilere dedi balotelli
Yegenın bi titreşimli transparan hakettiNick yikiliyor
hele ben şu 200 frebetle bi 4lü kombin yapıp gelem son maça kalsın buraya atam ödüllüO banko bjk macıda korner ust de
Ordudan aradi kaynim baaa bak dedi yarin durul tanzime ilk yari 4.5 ust bas dedi sende para vardir bi 50 bin.bas dediAdanadan haber geldi dost 5k bas bizimkilere dedi balotelli
Sana takim li ozel cantasinda titresimli yanlari dantelli cift bantli yanlari ayriyetten siyah transparanli leoparli erkek fantezili don gondericemYegenın bi titreşimli transparan haketti
tanzime mi basıyoruz tek kalemiOrdudan aradi kaynim baaa bak dedi yarin durul tanzime ilk yari 4.5 ust bas dedi sende para vardir bi 50 bin.bas dedi