- 42,576
- 43,582
- 113
Çıkartmadan sapladın gülüm
Bol sansAdım 2 maç yok adam akilli ne basket ne futbol artık nasipEkli dosyayı görüntüle 540085
Easy laBol sans
Won cek savasimEasy la
Biz çekeli çok oldu suvatım sen devam etWon cek savasim
Al gülüm senimi kiriyimCucuta Deportivo iy 1.5 vur gelsin @Penaltı

Garanti olmuş gülüm emeğine sağlık 🤣🤣Al gülüm senimi kiriyim Ekli dosyayı görüntüle 540095
1021 den beri takipteyimAl gülüm senimi kiriyim Ekli dosyayı görüntüle 540095
Bol sansAl gülüm senimi kiriyim Ekli dosyayı görüntüle 540095
Gülüm hipokratın kuponu kazandırcaz diye erken yatamadık bugün bütün gün kumar oynadık yine cepte 5 lira yok besıktası da param parça yaptıkAl gülüm senimi kiriyim Ekli dosyayı görüntüle 540095
Bol şanslarAl gülüm senimi kiriyim Ekli dosyayı görüntüle 540095
Noldu horozcu enişte horozları sattınmıGülüm hipokratın kuponu kazandırcaz diye erken yatamadık bugün bütün gün kumar oynadık yine cepte 5 lira yok besıktası da param parça yaptık
950 yi geçmedi para Abuzer nasip tutmadıNoldu horozcu enişte horozları sattınmı
Atılan paralar aylık yirmi bin var mı enişte üç ay biriktirsen temize çıkarsın@Beşiktaş gitti yine 🤣 bir kere bile para çekemedik adam 50 kere attı en az bir tane daha dost var bunun gibi adam atıyo diyorum artık kesin gidiyo bari nakit çekeyim parayı
Nakit cekıyoruz onu da yolda düşürüyoruz gelirken öyle bi para
Fazla payfix 350 binde 400 binlik kumar oynamışız sen bizi ne sanıyorsun dost bize ayda 100 bin şans parası gelir bir kısmından da zorla alırızAtılan paralar aylık yirmi bin var mı enişte üç ay biriktirsen temize çıkarsın