- 7,256
- 1,497
- 113
@Penaltı reis ufakta olsa 1 rolde bana yaptirabilirmisiniz 2aydir yaziyorum bakmiyosun
Lan adam bize bakmıyor. Tüm rollinglerin yamyamı . Liste yapayım veya şunun konuda mesajı az ödül almasın demeye mi geldin@Penaltı reis ufakta olsa 1 rolde bana yaptirabilirmisiniz 2aydir yaziyorum bakmiyosun
Df@asiruh06 ver gelsin reis
Dostum az önce roll açtın ohooo@Penaltı reis ufakta olsa 1 rolde bana yaptirabilirmisiniz 2aydir yaziyorum bakmiyosun
Lan adam bize bakmıyor. Tüm rollinglerin yamyamı . Liste yapayım veya şunun konuda mesajı az ödül almasın demeye mi geldin
Akşam akşam sana 1 laf söylerim 1hafta kendine gelemessin n bitigi adamdan rica ettim onu geç her konuda şakam benim bunu herkes bilir diline sahib cikLan adam bize bakmıyor. Tüm rollinglerin yamyamı . Liste yapayım veya şunun konuda mesajı az ödül almasın demeye mi geldin
Kesin tersini oynadın dimi
Yok ben karılara oynamıyorumKesin tersini oynadın dimi
Realde oynuyorsun dimi,,öyle olsun..dsdYok ben karılara oynamıyorum
Kaç yaş küçüğüm reis ayıp ediyor bu forumda isterki 10yil olsun kimsenin tadını kacirmasinOlmuyacak galiba gardasim,,neyse kusura bakma,,haftaya bende sana maç sectirim telafi ederiz3gol nasıl attı bunlar anlamış degilim..mac askiyida girmiyor...
Tskler toprak @Penaltı
peşin peşin agliyakki,,belki kalan son 7 dakikada gol atarlar ddsdd