- 8,683
- 2,998
- 113
takımların ismini yazana kadar gol olur sanırım
Kasa nerde rol dediğin 1 saatte bitmeli 3 4 adımı gerisi traşFreebet la o
Baslicak maclar baslasin biKasa nerde rol dediğin 1 saatte bitmeli 3 4 adımı gerisi traş
Bol şans dostSımdılık mac yok buna odaklanın dostlar kasa dalmadık dahaEkli dosyayı görüntüle 425658
Kcatladı o kıskanclıktanSavas adami rahat birakirsan hedefe ulasir bak gor
Oynamayı bilene maç çok ncaa var sürüsüyleBaslicak maclar baslasin bi
Ben uyuyorum kazanınca hesabıma asgari ücret yatirirsinTesekkurler @Novasky bırazdan baslarız
La bak ciddi ciddi baski olusacak dur la ualsacak hedefeHedefe ulaşamadnmı daha buralara uğrama
Gecen bir uye yazmıs Dayı Yanlıs anlama Kerhanemı Calıstırıyon Gelene Gecene Roll yaptırıyon Die cok guldum elemana dedım benı guldurdun sanada 100 attıyorum dedim Ne para Var aw sizlerde dio ulan bunlar paramı at taragı Dedım![]()
Bizde güldürürüz ağam ücreti karşılığındaGecen bir uye yazmıs Dayı Yanlıs anlama Kerhanemı Calıstırıyon Gelene Gecene Roll yaptırıyon Die cok guldum elemana dedım benı guldurdun sanada 100 attıyorum dedim Ne para Var aw sizlerde dio ulan bunlar paramı at taragı Dedım![]()
ev o hikayede geçen kişi bendim anlam veremedim cünkü reco yiyor nova kazanıyor butra yiyo nova kazanıyor ellam dedim altın madenimiGecen bir uye yazmıs Dayı Yanlıs anlama Kerhanemı Calıstırıyon Gelene Gecene Roll yaptırıyon Die cok guldum elemana dedım benı guldurdun sanada 100 attıyorum dedim Ne para Var aw sizlerde dio ulan bunlar paramı at taragı Dedım![]()
Yoldan gecenle bize ayni parayi atiyon dost cok ayipGecen bir uye yazmıs Dayı Yanlıs anlama Kerhanemı Calıstırıyon Gelene Gecene Roll yaptırıyon Die cok guldum elemana dedım benı guldurdun sanada 100 attıyorum dedim Ne para Var aw sizlerde dio ulan bunlar paramı at taragı Dedım![]()