Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pokus Yanlış Şifre

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,722
2,261
113
Arkadaşlar içeride bakiyem var şifremi yanlış girdim diye bloke oldu müşteri hizmetlerine yalvar yakar mailimi söyle diyorum yok gizlidir söyleyemeyiz bilmiyorsanız hesabınız öyle kalır diyor içeride bakiyem var diyorum o sizden kaynaklı diyor daha önce başına gelipte bı çözüm bulan oldu mu sırf mailimi hatırlamıyorum diye adamlar hiçbir çözüm uretmiyorlar ya destek maili attım adamlar sitedeki mailden atın diyor onu bilsem niye destek maili atıyım

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,286
831
113
Arkadaşlar içeride bakiyem var şifremi yanlış girdim diye bloke oldu müşteri hizmetlerine yalvar yakar mailimi söyle diyorum yok gizlidir söyleyemeyiz bilmiyorsanız hesabınız öyle kalır diyor içeride bakiyem var diyorum o sizden kaynaklı diyor daha önce başına gelipte bı çözüm bulan oldu mu sırf mailimi hatırlamıyorum diye adamlar hiçbir çözüm uretmiyorlar ya destek maili attım adamlar sitedeki mailden atın diyor onu bilsem niye destek maili atıyım
Sakat bi durum umarım çözersin

AdilKocari

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
297
136
43
Öyle yapma ara ve mailim kapatıldı erişimim yok şifremi sıfırlayamıyorum bloke oldu de mailimi değişmek istiyorum nasıl yapacağım de yardımcı olurlar

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,240
480
83
Geçmiş olsun siteler zaten uğraştırıyor dibine kadar bide bu yöntemler baş ağrısı ulan sanki devlet sırrı kolaylıkla olcak işler hep yokuş

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,990
4,147
113
Şifre sıfırlama telefon numarasıyla olmuyormu bide deneme Bonusu almak için üye olduğunun biyer olsa anliycam nakit akışı sağlamak için açtığın uygulama mailine nasıl ulasamiyon aga

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
175
43
Allah kolaylık versin illet bir uygulama muhattap bulmak zor,fatura üzerinden çektiysen hesabımdaki bakiyemin faturama geri aktarılıp hesabımın kapatılmasını istiyorum hesabıma ulaşamıyorum de o şekilde yardımcı olurlar

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,722
2,261
113
Şifre sıfırlama telefon numarasıyla olmuyormu bide deneme Bonusu almak için üye olduğunun biyer olsa anliycam nakit akışı sağlamak için açtığın uygulama mailine nasıl ulasamiyon aga
Başkan çok uzun zaman önce üye olmuştum ve mailim cok eskiydi talihsizlik şifreyi yanlış girdim bloke oldu neydi benim mailim derken tüm mailleri denedim olmadi adamlara maili unuttum kimlik göndereyim nüfus kayıt göndereyim kendimi göndereyim yok abi hayatımda böyle bı saçmalık görmedim maili unuttuysan. Bı daha asla o hesaba ulasamassin diyor şaka gibiler

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,052
8,564
113
Başkan çok uzun zaman önce üye olmuştum ve mailim cok eskiydi talihsizlik şifreyi yanlış girdim bloke oldu neydi benim mailim derken tüm mailleri denedim olmadi adamlara maili unuttum kimlik göndereyim nüfus kayıt göndereyim kendimi göndereyim yok abi hayatımda böyle bı saçmalık görmedim maili unuttuysan. Bı daha asla o hesaba ulasamassin diyor şaka gibiler
şikayetvar a şikayet aç iletişime geçerler

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,855
26,745
113
Pokusla mata ve jojoya yatirim yapilio artik dipnot.

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,990
4,147
113
Anladım aga çok deneme yaptığın zaman zaten işlem kısıtlaması getiriyorlar halledersin umarım geçmiş olsun 🫡

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,855
26,745
113
O nasıl oluyor kral sanal kart üzerinden mi ?
Evet mat jojoda sanal kart ile kredi karti 1 ile yatirabilirsin 500e 560 cekio mesela 700 e 800 kesio 1000 e 1150 cekii ona gore yaz tutari .ust uste yanlis girme blackliste olma olsanda kisa sure sonra normale donuyo

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
175
43
Evet mat jojoda sanal kart ile kredi karti 1 ile yatirabilirsin 500e 560 cekio mesela 700 e 800 kesio 1000 e 1150 cekii ona gore yaz tutari .ust uste yanlis girme blackliste olma olsanda kisa sure sonra normale donuyo
Sağolasın,pokusu hep trendyol yemekte kullanıyordum 😂 artık burada da kullanırım 😂

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,722
2,261
113
Şimdi müşteri hizmetlerini gene aradim bana diyor ki mail üzerinden iletişime geçin ama mutlaka eski mailinizi ve yeni mailinizi girin şansınızı deneyin ya mailimi hatirlasam bu cerebeyi çeker miyim adamların umrunda değil ya kullanıcının mağdur olması umrunda değil şu devirde hesap güncelleme yapmayan tek aptal site ya

Erkan_4312

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
7
8
Hangi site abi link atar mısın?