- 23,392
- 9,222
- 113
ben sana 10 lira vereyimde sus mkTamam ağlama sana ben 5tl vercem iban salla bakm soldan sağa elden elind
ben sana 10 lira vereyimde sus mkTamam ağlama sana ben 5tl vercem iban salla bakm soldan sağa elden elind
Reis ben neredeyim pardon
Bende egedeym de memletkmiz ora 😂Yok bro naptın sen Marmaraya doğru gel 😅
Aga nasıl baktın listeye sen ?
Bol sanslar2 kişiye rol Ekli dosyayı görüntüle 882159
Şu @Gfbarmy35 elesene oğuzhanım arkadaş benden rol parası almıştı açacam diyip açmamıştı cevapta vermemişti o gün ele
tamam biz başından takip ettik te bunlar haraç m veriyo la sana
Cok kurcalama dost dilenci tayfayla baş edemezsin 💙🙂Reis ben neredeyim pardon
Ver hadi verben sana 10 lira vereyimde sus mk![]()
Sen nerden biliyorsun açmadığı mi o gün acamamistikŞu @Gfbarmy35 elesene oğuzhanım arkadaş benden rol parası almıştı açacam diyip açmamıştı cevapta vermemişti o gün ele
Hem sen ne karisiyorsun şimdi acmassam konuşŞu @Gfbarmy35 elesene oğuzhanım arkadaş benden rol parası almıştı açacam diyip açmamıştı cevapta vermemişti o gün ele
açman gerekiyordu söylemen lazım kafana göre yapamazsın.Sen nerden biliyorsun açmadığı mi o gün acamamistik
Ben sana 20 kere yazdım cevapta vermedin kardeşim ben sana o gün ne dedim rollerde illa karşılırız dedim kitledim bana alıntı yapma şimdiSen nerden biliyorsun açmadığı mi o gün acamamistik
Aga nasıl baktın listeye sen ?
Baya oldu kral ekşi hesaptaydi öyle kaldı Bahadır ödeme yapamistim diye acamdim ne var bundaaçman gerekiyordu söylemen lazım kafana göre yapamazsın.