- 42,718
- 12,609
- 113
🙏Furky atılan kuponu görmüyor musun dostum bide çok üst üste heyecanlı yazıyorsun sakin ol bence biraz.
🙏Furky atılan kuponu görmüyor musun dostum bide çok üst üste heyecanlı yazıyorsun sakin ol bence biraz.
onu abree atmış diye sey etmistimFurky atılan kuponu görmüyor musun dostum bide çok üst üste heyecanlı yazıyorsun sakin ol bence biraz.
kanka senin iyiligin için söylüyorum burda 20-30 tl kazanmak için çok heyecanlı tavırlar sergiliyorsun akışına bırak adamlar hedefine ulaşsın gelirse takip eden en fazla 4-5 kişi olur zaten gecenin bu saatinde o yüzden sakinligini sükünetini koru ağır ol yani biraz senin iyiligin için söylüyorumaga
onu abree atmış diye sey etmistim
yok kanka ben olayi anlamadim birde kendimi sakinlestirmeue çalışıyorum azicik gerildimde az önce bu onun seyidirkanka senin iyiligin için söylüyorum burda 20-30 tl kazanmak için çok heyecanlı tavırlar sergiliyorsun akışına bırak adamlar hedefine ulaşsın gelirse takip eden en fazla 4-5 kişi olur zaten gecenin bu saatinde o yüzden sakinligini sükünetini koru ağır ol yani biraz senin iyiligin için söylüyorum
Saol hocam nasılsınBol şanslar canoolarr