- 23,836
- 15,860
- 113
Ödül gönderildi herkese iyi geceler @Losers bol şanslar
Adolf Hitler yüce şansolyeFuhrer her kimse eline diline saglik
HaaaaAdolf Hitler yüce şansolye
Akınım iyidir onunda Arap ligi fantezisi varAkın gibi adam mı var memlekette 10 numara delikanlı
Yükleyip geliyorum
Çalışıyorum da bayramda iş yoğunluğu yokÇenen düştü seninde ha calismiyon mu
KeskeeeeeeGoruyon demi tahir akın kardesım bile bize rol yapıyor tahiiiiiiirrrrrrrrrrrrr
Spikerleri gaza getiriyo kanka durduramiyorum kendimi ahahahahaAkınım iyidir onunda Arap ligi fantezisi var
Valla adamım diyen adamdan 10 kat adamdır aynı gün ikimize ödül atmıştı hatırlarsın 1 er k sonra hiç bir maddi ilişkimiz istegimiz beklentimiz olmadı ama kalbinin temizliğini gördüm benAkınım iyidir onunda Arap ligi fantezisi var
HahhahahahahahahahahqhahhahahhaehwhwhhehrhrSpikerleri gaza getiriyo kanka durduramiyorum kendimi ahahahaha
Canimsin kardesim, guzel adamsin @AllanSaintMaximin de guzel adam ama fenerli olmasa daha iyi olcak 😂Valla adamım diyen adamdan 10 kat adamdır aynı gün ikimize ödül atmıştı hatırlarsın 1 er k sonra hiç bir maddi ilişkimiz istegimiz beklentimiz olmadı ama kalbinin temizliğini gördüm ben
Olm bizim gibi görmüş geçirmiş adam çapulcu değil benim de çok ticaretim olmadı onunla ama anlıyorsun adamın düzgün olduğunu iki muhabbetteValla adamım diyen adamdan 10 kat adamdır aynı gün ikimize ödül atmıştı hatırlarsın 1 er k sonra hiç bir maddi ilişkimiz istegimiz beklentimiz olmadı ama kalbinin temizliğini gördüm ben
Rekabet olmassa tadı olmaz be kanka 😂Canimsin kardesim, guzel adamsin @AllanSaintMaximin de guzel adam ama fenerli olmasa daha iyi olcak 😂
Beklentisiz insana ve paraya hayır diyebilen insana hastayım ben aga bi çıkar elde eder miyim diye düşündüğünü anlıyorum menfaat ilişkisi benlik değilOlm bizim gibi görmüş geçirmiş adam çapulcu değil benim de çok ticaretim olmadı onunla ama anlıyorsun adamın düzgün olduğunu iki muhabbette
O yüzden en baba Beşiktaş 🤍🖤😂Rekabet olmassa tadı olmaz be kanka 😂
İyi adamda kötü düşmanları var herkese laf atıyor hshhdsCanimsin kardesim, guzel adamsin @AllanSaintMaximin de guzel adam ama fenerli olmasa daha iyi olcak 😂
Listedeyim demi dovusuruz bakO yüzden en baba Beşiktaş 🤍🖤😂
Güzel konuşuyon tahir ateşle ordan biseyler de biraz farm yapalımBeklentisiz insana ve paraya hayır diyebilen insana hastayım ben aga bi çıkar elde eder miyim diye düşündüğünü anlıyorum menfaat ilişkisi benlik değil
Hala yüklemedin mi seni bekliyoruzY
Yükleyip geliyorum
SlottaHala yüklemedin mi seni bekliyoruz![]()