Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Redkit1990 / Kasa 500 Hedef Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,192
6,286
113
Valla adamım diyen adamdan 10 kat adamdır aynı gün ikimize ödül atmıştı hatırlarsın 1 er k sonra hiç bir maddi ilişkimiz istegimiz beklentimiz olmadı ama kalbinin temizliğini gördüm ben
Canimsin kardesim, guzel adamsin @AllanSaintMaximin de guzel adam ama fenerli olmasa daha iyi olcak 😂

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,293
32,944
113
Valla adamım diyen adamdan 10 kat adamdır aynı gün ikimize ödül atmıştı hatırlarsın 1 er k sonra hiç bir maddi ilişkimiz istegimiz beklentimiz olmadı ama kalbinin temizliğini gördüm ben
Olm bizim gibi görmüş geçirmiş adam çapulcu değil benim de çok ticaretim olmadı onunla ama anlıyorsun adamın düzgün olduğunu iki muhabbette

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,066
25,069
113
Olm bizim gibi görmüş geçirmiş adam çapulcu değil benim de çok ticaretim olmadı onunla ama anlıyorsun adamın düzgün olduğunu iki muhabbette
Beklentisiz insana ve paraya hayır diyebilen insana hastayım ben aga bi çıkar elde eder miyim diye düşündüğünü anlıyorum menfaat ilişkisi benlik değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...