- 32,533
- 30,779
- 113
Sen ne anlatıon beaBen yaptım reis Şarköy ile aynı oluyo kafayı bulunca
Sen ne anlatıon beaBen yaptım reis Şarköy ile aynı oluyo kafayı bulunca
Sen önce benim etkinligimden ödül kazandın ve hala burada etkinlik acmadin v.s diyorsun. Sen önce insanların günahını almamayı öğren, kimin ne olduğunu bilmeden vebaline girme. Benim kim olduğumu forum yönetimi ve burada farklı platformlardan onlarca arkadaşım benim kim olduğumu biliyorlar zaten. Burada birisi benim dolandırıcı biri olduğumu söylesin forumu bırakırım. Diyen olmazsa sen bırakacaksınız?dostum sen önce eskiden hangi dolandırıcısın onu söyle bir . konulara olaylara bir dünya hakimsin . eskiden kimi dolandırdın da sonrasında geldin ocak ayında tekrardan. sen geç o işleri bu işleri. elbette arkadaşlarım öncelikli olacak senin daha bir kere roll açmışlığın yok ama herkese bir ayar verme derdindesin. adım gibi eminim ki sen eskiden bu sitede olan başka kullanıcı adı ile birilerini dolandırıp kaçan sonra başka hesap açan birisin
Kafayı bulunca aynı dedimŞarköyle ibizayı bir tuttu Allah'ım yine neyle sınıyorsun gene beni gece gece
Yoksa İbiza bi çıtır daha pahalıKafayı bulunca aynı dedim
Sana 2 adım gidemez roll de diyorlar ddŞarköyle ibizayı bir tuttu Allah'ım yine neyle sınıyorsun gene beni gece gece
Büyütüyorum 1 adımSana 2 adım gidemez roll de diyorlar dd
Dd 🤣🫢😄😁Büyütüyorum 1 adım
arkafas var Şarköylü. Bı ara babasının telefonu aldık elimize herif h harfinin varlığından habersiz. Astane, amam vs diye yaziodu awBen yaptım reis Şarköy ile aynı oluyo kafayı bulunca
Velezi napcazwVelez başladı
Pardon union santa feVelez başladı
MdkdkskskksksPardon union santa fe
Bak Şarköy daha eğlenceliarkafas var Şarköylü. Bı ara babasının telefonu aldık elimize herif h harfinin varlığından habersiz. Astane, amam vs diye yaziodu aw
AjahsjsjPardon union santa fe
Kadınlar da içimden dep geçti aslında umarım yanılırımMdkdkskskksks
Harbiden öyle. Çok kıyak insanlardıBak Şarköy daha eğlenceli
Bırak Latin Amerika citirlarini sahaya girBak Şarköy daha eğlenceli
Hızlı kadınlar ve yavaş atlar hayatımızı mahvederlerKadınlar da içimden dep geçti aslında umarım yanılırım