Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Redkit1990 / Kasa 500 Hedef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
3,887
113
Birincisi sen millete takip ettir sonra arkadaşlarına dağıt, ikincisi sen hala yüzsüzce muhatap olmaya devam ediyorsun, üçüncüsü benim üyeliğim boyunca dağıtımları bak 2 kişi çekiliş yapıyorsam 4 kişide extra takip ediyorlar diye konuyu takip edenlere atıyorum. İspat istiyorsan etkinlik konularına bakabilirsin. Dördüncüsüde birdaha benimle muhatap olmazsan sevinirim
dostum sen önce eskiden hangi dolandırıcısın onu söyle bir . konulara olaylara bir dünya hakimsin . eskiden kimi dolandırdın da sonrasında geldin ocak ayında tekrardan. sen geç o işleri bu işleri. elbette arkadaşlarım öncelikli olacak senin daha bir kere roll açmışlığın yok ama herkese bir ayar verme derdindesin. adım gibi eminim ki sen eskiden bu sitede olan başka kullanıcı adı ile birilerini dolandırıp kaçan sonra başka hesap açan birisin

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,848
15,857
113
dostum sen önce eskiden hangi dolandırıcısın onu söyle bir . konulara olaylara bir dünya hakimsin . eskiden kimi dolandırdın da sonrasında geldin ocak ayında tekrardan. sen geç o işleri bu işleri. elbette arkadaşlarım öncelikli olacak senin daha bir kere roll açmışlığın yok ama herkese bir ayar verme derdindesin. adım gibi eminim ki sen eskiden bu sitede olan başka kullanıcı adı ile birilerini dolandırıp kaçan sonra başka hesap açan birisin
Tartışma istemiyorum dostum be bosverin

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,446
9,638
113

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,533
30,779
113
İkiniz de boş yere ban yiyeceksiniz devam ederse dostum. Hani bazı tartışmalar vardır kimin haklı olduğu önemsizdir ya tam öyle bir noktaya gider ban olursa

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,848
15,857
113
Bol şanslar gerçekten ben istemiyorum, ne sana nede seçtiğin arkadaşa karşı bir art niyet düşünmüyorum. Sadece rol yaptıran gibi seçersin diye düşündüm. Zaten seçtiğim kişide takipteydi. Yanlış anlasildiysam kusura bakmayın. Herkese iyi geceler
Beni biraz tanısan seversin ben haksızlığa karşıyım saygı duyuyorum

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
3,887
113
İkiniz de boş yere ban yiyeceksiniz devam ederse dostum. Hani bazı tartışmalar vardır kimin haklı olduğu önemsizdir ya tam öyle bir noktaya gider ban olursa
ban yiyecek bir durum yok . küfür yok . tartışma var bu da normal. ma her roll de böyle çocuk gibi ben küstüm oynamıyorum edası adamı yıldırıyor. birde itham da bulunuyor ya ona ayrı ayar oluyorum. neyse hepinize bol şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...