- 4,005
- 5,202
- 113
Sansin bol olsun... afrika kupasida acayip birsey gol cikmiyor sahada ne yapıyorlarsa 😁😁Bu saatlerde başka güven veren maç yoktu. Senegal korkutsa da geleceğine inanıyorum takiplik aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 202112
Doğru söylüyorsun dost ama dün bundan aldım ondan öncekiler kısır geçiyordu ama bu maçta en az 3 gol bekliyorum şansımız bol olsunSansin bol olsun... afrika kupasida acayip birsey gol cikmiyor sahada ne yapıyorlarsa 😁😁
Aynen takip ettim bunu Kamerun gol yiyince intikam qldi herhalde 😁😁 neyse bundanda gelir sansina umarım.. iy gol olura 2 ganyan olduDoğru söylüyorsun dost ama dün bundan aldım ondan öncekiler kısır geçiyordu ama bu maçta en az 3 gol bekliyorum şansımız bol olsun![]()
Bizim burdaki zenci saatciye bunun pili ne kadar gidiyor dedim 2.5 ay abi dedi göz kırptı hemen yapıştırdım 2.5 üstü gelecek inşallahAynen takip ettim bunu Kamerun gol yiyince intikam qldi herhalde 😁😁 neyse bundanda gelir sansina umarım.. iy gol olura 2 ganyan oldu
Demekki senagalli değilmiş saatci 😁😁Bizim burdaki zenci saatciye bunun pili ne kadar gidiyor dedim 2.5 ay abi dedi göz kırptı hemen yapıştırdım 2.5 üstü gelecek inşallah![]()