- 3,286
- 1,400
- 113
İnanıyorum ve inanmak istiyorum istediğim parayı tutturup bu kumarı bırakıp bu ülkeden gitmek istiyorum böyle rezil bir zamanda böyle rezil bir durumda bu ülkede sağlıklı yaşamak mucizedir
parayı tutturup kumarı bırakamassın kardesm . parayı tutturmadan bırakabilrsin sadece.İnanıyorum ve inanmak istiyorum istediğim parayı tutturup bu kumarı bırakıp bu ülkeden gitmek istiyorum böyle rezil bir zamanda böyle rezil bir durumda bu ülkede sağlıklı yaşamak mucizedir
Belkide sen haklısın reis biz kendimizi kandırıyoruzparayı tutturup kumarı bırakamassın kardesm . parayı tutturmadan bırakabilrsin sadece.
bugunun parasıyla 500 600 bin lira borcu defalarca kapattım kapattım tekrar borc yaptım . insan kendini kandırıyor . kumar para kazanılırken bırakılamıyor maalsefBelkide sen haklısın reis biz kendimizi kandırıyoruz
Hepimiz aynı durumdayız reis bıktım aynı döngü içinde yaşamaktan nsl bir beddua aldık belli değilbugunun parasıyla 500 600 bin lira borcu defalarca kapattım kapattım tekrar borc yaptım . insan kendini kandırıyor . kumar para kazanılırken bırakılamıyor maalsef
Mirasmi kaldiŞu başlığı görünce ruh halim daha da bozuluyor. Aynaya bakmıyorum yıllardır. Ön kamera açılınca bu kim aw. N'oldu sana diyorum. Sabah yüzümü yıkarken " Yaşlandın be ziyaaağ" Diyerek uyanıyorum ( evet yüzümü yıkıyorum arada)
İnsan kendinden kaçıyor bu soktuğumun mereti yüzünden. Ama az kaldı. Son 2 haftam.
250 tl çekim talebi verdim. Ancak gelir diye tahmin ediyorumMirasmi kaldi
Hsshhdhd yarısı bnm knk ona göre bak250 tl çekim talebi verdim. Ancak gelir diye tahmin ediyorum