- 1,081
- 544
- 113
..
Son düzenleme:
başka kapıya, birde dost deme sen benle düşman bile olamassınfare ilacı al dost
hangi kafayla ae sen bu kadar rahat takıl en sonunda kumar yüzünden dibi gördüğünde görürüm seni yani yinede allah göstertmesin tabihayatında başarılar o zaman. 2024 ü görebilmişsin bu kafayla, 2025 i de görmen dileğiyle
nedentedavi ol dost
daha 20 yaşındasın gelecekte çok daha fazla kayıp verebilirsin bu kumardan kazandıklarına güvenip.
bırakmak mantıklı demi dost bırakcam diyorum şimdidaha 20 yaşındasın gelecekte çok daha fazla kayıp verebilirsin bu kumardan kazandıklarına güvenip.
Kumar da her zaman kasa kazanır bizler emanetciyizbeyler rüyamda fare gördüm ve bu günlerde aklımda kumarın insanın başına açabilceği şeyler geldi aklıma ne diye araşırdım rüyada fare görmek cevabı maddi zararla sonuçlanabilceğin birşey diyor o yüzden kumarı bırakcam diyorum ama kumar şuan benim geçimimi sağlıyor babadan para isteyemiyorum ve öğrenciyim çalışamıyorum şuan sizce napmalıyım? kumarı bırakmalımıyım?
Ben bıraktım dost çok basit 1 2 kişiye borcum var ödeyip maaşı alınca tel no degistiricembırakmak mantıklı demi dost bırakcam diyorum şimdi
kanka bu yaşta artkk büyük paralar küçük geliyor birgün fena olur diye bırakcam diyorumKumar da her zaman kasa kazanır bizler emanetciyiz
Bırak kurban olayım bırakabiliyosan bırak, hepimiz kazanmadığımız paraları harcıyoruz ömrümüzden gidiyor. Git kız arkadaş edin onunla beraber aktiviteler yap, yurt dışına çık ne bileyim paranı kendine harca saçma salak şeker düşmesini bekleme bizim gibi.bırakmak mantıklı demi dost bırakxsm diyorum şimdi
şuan öyle yapıcam forumda üyelik naısl silebilirimBen bıraktım dost çok basit 1 2 kişiye borcum var ödeyip maaşı alınca tel no degistiricem
Silmene lüzum yok girmek istemezsen girmezsin deneme bonusu bile olsa alma bak ben 33 yaşındayım 9 yaşında dünya güzeli kızım var artık ona haram yedirmek istemiyorumşuan öyle yapıcam forumda üyelik naısl silebilirim
Üyeliği sildirmene gerek yok senin bi beynin var iraden var, girme yani şu ag kumar işlerine. Umarım gelecekte hayatın çok güzel olur, bi kız arkadaş edin onunla beraber git yurt dışına falan gez eğlen brom.şuan öyle yapıcam forumda üyelik naısl silebilirim
15 dk sonra yatırıma ek spin konusuna guncel bonus soracak oranı 1.19Üyeliği sildirmene gerek yok senin bi beynin var iraden var, girme yani şu ag kumar işlerine. Umarım gelecekte hayatın çok güzel olur, bi kız arkadaş edin onunla beraber git yurt dışına falan gez eğlen brom.
Kanka kendimize faydamız yok bari çevremize olsun ya15 dk sonra yatırıma ek spin konusuna guncel bonus soracak oranı 1.19
Sende bırakabilirsin yasini bilmiyorum ama istersen destek verebilirim ücretsizÜyeliği sildirmene gerek yok senin bi beynin var iraden var, girme yani şu ag kumar işlerine. Umarım gelecekte hayatın çok güzel olur, bi kız arkadaş edin onunla beraber git yurt dışına falan gez eğlen brom.
Çok isterim vallaSende bırakabilirsin yasini bilmiyorum ama istersen destek verebilirim ücretsiz