Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Başladı

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,464
9,602
113
3 Sene önce bende kuradan atandım tabi kendi bölümüme başvuru yapmıştım ama şoförlük yada temizlik personelliği alımı olursa mutlaka başvuru yapın kamuda iş ortamı özel sektör gibi değil işini yapar keyfine bakarsın maaşlar da şartlarda gayet yeterli Türkiye şartlarına göre

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
İstanbul gibi yerde yaşamıyor ve kumar illetine bulaşmamış insan evladı için bulunmaz nimettir bu kuradan çıkmak. Yan gelirler ile çok güzel maaşı var. 3 yıldır çalışıyorum ben. Ama kumar yüzünden iflah olmadım. Hatta bu işe girdikten sonra daha da dibe girdim
Kura ile mi atandın kanka

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Maalesef yine yerleşemedik torpil çok oynuyor bu işlerde açıklanmış linkten bakın

Platz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,050
169
63
Arkadaşlar klinik destek elemanına başvurmuştum. 1. yedek çıkmışım sizce girme ihtimalim var mıdır

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
946
360
63
65 k para alıyor şehir hastanesinde çalışan bir arkadaş tabi direk değil ek primlerle birlikte 65 k az para değil İstanbul gibi Bir yerde yaşamıyorsan
okumadan 65k para az mı, okuyan adama vermiyorlar o parayı , adamın olacak

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,276
4,121
113
3 Sene önce bende kuradan atandım tabi kendi bölümüme başvuru yapmıştım ama şoförlük yada temizlik personelliği alımı olursa mutlaka başvuru yapın kamuda iş ortamı özel sektör gibi değil işini yapar keyfine bakarsın maaşlar da şartlarda gayet yeterli Türkiye şartlarına göre
Türkiye şartına göre olacak tabi başka nerenin şartına göre olacak.
Şartlar bokk gibi bence

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,276
4,121
113
İstanbul gibi yerde yaşamıyor ve kumar illetine bulaşmamış insan evladı için bulunmaz nimettir bu kuradan çıkmak. Yan gelirler ile çok güzel maaşı var. 3 yıldır çalışıyorum ben. Ama kumar yüzünden iflah olmadım. Hatta bu işe girdikten sonra daha da dibe girdim
Nerede çalışıyon