Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SaHgEc | Kasa 1 K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,448
7,375
113
Vurduğunuz gol olsun atın beee

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,458
32,568
113
Tersane ödeme eksik yapmış ta 15 ekime attılar parayı dost ya böyle sansima yaaaa tam da ihtiyacım vardı zaten maaşı da alamıyorum yeni işe gircem paramı alayım bii😔
Dediklerimi yanlış anlama çok büyük kazanç sağlayıp bir süre sonra patates olup her konuya damlayan insanlara bu forumda yalancı diyorlar, dedikleri doğru olup olmaması önemini yitiriyor. Çünkü para bir anda kayıp olunca insanlıktan çıkıyoruz.

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Maçın istatistiklerine bakılırsa kimse bu maça üst oynamaz,lakin maç ben üst biticem diye bağırıyor sanki, öyle hissettim dostlar bir de oran analizi diyelim 🙏🏻☘😅

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Sadece 75 e kadar 1 gol gelsin yeter

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,448
7,375
113
Dediklerimi yanlış anlama çok büyük kazanç sağlayıp bir süre sonra patates olup her konuya damlayan insanlara bu forumda yalancı diyorlar, dedikleri doğru olup olmaması önemini yitiriyor. Çünkü para bir anda kayıp olunca insanlıktan çıkıyoruz.
Bu ülkede paranın değeri yok bigun de 1 milyon kaydeber insan

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,458
32,568
113
@SaHgEc eğer 1-1 oturursa yüzde 90 içeri alırız bahsi berabere salmazlar ama dep atarsa problem olabilir yanlışlıkla 1-1 olur inş amin 777 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...