blackzero
O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 6,419
- 3,806
- 113
İstedikleri gibi değiştirirler zaten herşey ellerinde özel oran bu sonuçta. 100 TL paramı yatırdın üstüne mi coktuler olay ne yaniBunlar sabah 25 oran açtı ve normali 10 oran yazıyordu. Doğrudur herhalde deyip hiç maçların tek tek oranına bile bakmadım. Şİmdi de telegramdaki post'u normali 20 oran olarak değiştirmiş çağallar
Ekli dosyayı görüntüle 890095
Ekli dosyayı görüntüle 890096
Vallaha çok değişik çocuklar var forumda bak çocuk diyorum IQ ları 0.1 bile değil. Konuyu açanın forumda 5000 üstü mesajı var birde 😆Gülüp geçin sadece yorum bile atmayın
zuahhahahah ahahahahahhaBunlar sabah 25 oran açtı ve normali 10 oran yazıyordu. Doğrudur herhalde deyip hiç maçların tek tek oranına bile bakmadım. Şİmdi de telegramdaki post'u normali 20 oran olarak değiştirmiş çağallar
Ekli dosyayı görüntüle 890095
Ekli dosyayı görüntüle 890096
Gırgır olsun diye açtım konuyu. Senin kadar yüksek ıq'lu birisi bile anlayamadıysa vay halimizeVallaha çok değişik çocuklar var forumda bak çocuk diyorum IQ ları 0.1 bile değil. Konuyu açanın forumda 5000 üstü mesajı var birde 😆
100 lira oynadım özeleİstedikleri gibi değiştirirler zaten herşey ellerinde özel oran bu sonuçta. 100 TL paramı yatırdın üstüne mi coktuler olay ne yani
Ben de bu Jojoya ne olmuş böyle. Bunlar 18 oranı 20 oran yapıp özel oran açtık derlerdi ilginç diye düşünürken aslında hiç de ilginç olmadığını telegram postlarındaki normal oranı 20 oran diye değiştirdiklerinde anladımYazık olmuş 100 liraya