- 7,484
- 4,380
- 113
Bak freebet vardı atlasbetten 2 maç 1.70 oran şartı.onu dk 86 da falan yazdım maç öncesi istiyormuş 😁😃bu arada roll bende olsaydı son maç genk maçına 1,5 üst girecektim o da kalptan götürecekti son dklarda geldi![]()
Bak freebet vardı atlasbetten 2 maç 1.70 oran şartı.onu dk 86 da falan yazdım maç öncesi istiyormuş 😁😃bu arada roll bende olsaydı son maç genk maçına 1,5 üst girecektim o da kalptan götürecekti son dklarda geldi![]()
kötü olmuş ya. yoksa süper orandır 86.dkdaBak freebet vardı atlasbetten 2 maç 1.70 oran şartı.onu dk 86 da falan yazdım maç öncesi istiyormuş 😁😃
Tebrikler dostum@Shellac dost çekiliş yapabilir misin![]()
Rol yapan egow kardeş oluyor yani demiRoli yapan 100 aliyor 150 diger destekleyenler arasinda cekilis oluyor 5 kisi sanirim
zaten açıklamada öyle yazıyor. görücez bakalım ilk roll kazandık öğrenicez onu daÖyle olması lazım takip ve sinerji önemli 😀😀
ewetRol yapan egow kardeş oluyor yani demi
EvetRol yapan egow kardeş oluyor yani demi
Cahillik çok kötü 😁 kusura bakma
@Shellac başkan sürer mi yatalım sabah mı bakalımTebrikler dostum
emeğine sağlık sinerji veren dostlar arasında liste hazırlancaktır..
estağfirullahCahillik çok kötü 😁 kusura bakma
Aynen 3.50 falan oran vardı sanırımkötü olmuş ya. yoksa süper orandır 86.dkda
Ne alakasi var dost cahillikle bilmiyorsan bilmiyosundur olabilirCahillik çok kötü 😁 kusura bakma
Öğrenmemek ayıp demiNe alakasi var dost cahillikle bilmiyorsan bilmiyosundur olabilir
Oyle diyelim dostÖğrenmemek ayıp demi
Bekliyoruz 😊@Shellac başkan sürer mi yatalım sabah mı bakalım![]()