- 29,681
- 16,511
- 113
İki takımda son uclukleri kacirdi
Dep 6 dk boyunca hep 3luk denedi 1 tane gitmediİki takımda son uclukleri kacirdi
Mılva cok lestı1 tane 3 sokamadı şerefsizler
Orço dep 20denemede 3 sokdu hala deniyordu onlar yatiridi1 tane 3 sokamadı şerefsizler
Milwake böyle değildi anteye bak oda çökmüş1 tane 3 sokamadı şerefsizler
Senin yüzünden gittim awAbı guldurme jdjdjdjdjdj
İki takımda üçlük atamadıDep 6 dk boyunca hep 3luk denedi 1 tane gitmedi
Memphis en azından hızlı oynadı bişeyler yaptı gene 30 attı ama bucks kansızları hiçbişey yapmadı avel avel dolandılarİki takımda üçlük atamadı
Siz detayı kaçırdınız dep son 5 dkda 2 sayı attıMemphis en azından hızlı oynadı bişeyler yaptı gene 30 attı ama bucks kansızları hiçbişey yapmadı avel avel dolandılar
Yanlışın yok mu ? Atislardan çok sayı attilarSiz detayı kaçırdınız dep son 5 dkda 2 sayı attı
Yanlışın var son 5dk kala 44 dü 48 olmış yani 4 sayı atmışlar şimdi baktım büyük başarı.Siz detayı kaçırdınız dep son 5 dkda 2 sayı attı
Bidaha bakamYanlışın yok mu ? Atislardan çok sayı attilar
4 dkda 2 atmışlar 4 dk kala 46misYanlışın var son 5dk kala 44 dü 48 olmış yani 4 sayı atmışlar şimdi baktım büyük başarı.
Son 4 dk 2 atmış son 5 dk 4 atmisYanlışın yok mu ? Atislardan çok sayı attilar
Aynen sen 5dk diyimce bi an milwakeyi savundum bende şaşırdım niye savundum ki4 dkda 2 atmışlar 4 dk kala 46mis
1 dk abartmisim ondan 😁🤭Aynen sen 5dk diyimce bi an milwakeyi savundum bende şaşırdım niye savundum ki