- 66,362
- 32,233
- 113
Ya skrm amma ha 19 21
Yok ki aw değişmeye meyilliyiz ama değişemiyoruz dost para olsada gt*ün teki olsak diye hayallere dalıyorum bazenaynen dost para bir seni değiştiremedi :d
Olmaması daha ıyıYok ki aw değişmeye meyilliyiz ama değişemiyoruz dost para olsada gt*ün teki olsak diye hayallere dalıyorum bazen
sorma şuan öyle bir durumdayım ki aw ne yapacağımı da bilmiyom bir telefon almıştım gözüm ondaYok ki aw değişmeye meyilliyiz ama değişemiyoruz dost para olsada gt*ün teki olsak diye hayallere dalıyorum bazen
Hangı mac ne oynadın21 21 aw sizin ben
erkenden emin konuştun dost kaçarı yok21 21 aw sizin ben
22 22 olan maç brezxiya voleyHangı mac ne oynadın
Ben bi ara çok kovaladım her attığın para 20 30 bin oluyordu oraya geliyor gidiyor karabüyü gibi resmen sonra bu olayı forumda söyledim burda iyi niyetli kardeslerın hayır duasını aldık bir daha da 10 bin bile göremedim aylardır burda ölsem bir şey söylemem kem gözlü pc doluOlmaması daha ıyı
22 23 sayemizde 2 sayı aldıEkli dosyayı görüntüle 41099414 20 de Evin seti alırı 5.80 di
Son cümle baya doğru Enişte abiBen bi ara çok kovaladım her attığın para 20 30 bin oluyordu oraya geliyor gidiyor karabüyü gibi resmen sonra bu olayı forumda söyledim burda iyi niyetli kardeslerın hayır duasını aldık bir daha da 10 bin bile göremedim aylardır burda ölsem bir şey söylemem kem gözlü pc dolu
harbi dost bir paranı yyemedik :dBen bi ara çok kovaladım her attığın para 20 30 bin oluyordu oraya geliyor gidiyor karabüyü gibi resmen sonra bu olayı forumda söyledim burda iyi niyetli kardeslerın hayır duasını aldık bir daha da 10 bin bile göremedim aylardır burda ölsem bir şey söylemem kem gözlü pc dolu
Burada o yuzden paylasmıyom arada bı tutturuyorz buraya atınca hep loseBen bi ara çok kovaladım her attığın para 20 30 bin oluyordu oraya geliyor gidiyor karabüyü gibi resmen sonra bu olayı forumda söyledim burda iyi niyetli kardeslerın hayır duasını aldık bir daha da 10 bin bile göremedim aylardır burda ölsem bir şey söylemem kem gözlü pc dolu