Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling savaskurt / Kasa 250 Hedef Keyfim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,572
100,117
113
Olmaması daha ıyı
Ben bi ara çok kovaladım her attığın para 20 30 bin oluyordu oraya geliyor gidiyor karabüyü gibi resmen sonra bu olayı forumda söyledim burda iyi niyetli kardeslerın hayır duasını aldık bir daha da 10 bin bile göremedim aylardır burda ölsem bir şey söylemem kem gözlü pc dolu

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,362
32,233
113
Ben bi ara çok kovaladım her attığın para 20 30 bin oluyordu oraya geliyor gidiyor karabüyü gibi resmen sonra bu olayı forumda söyledim burda iyi niyetli kardeslerın hayır duasını aldık bir daha da 10 bin bile göremedim aylardır burda ölsem bir şey söylemem kem gözlü pc dolu
Son cümle baya doğru Enişte abi

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,970
54,137
113
harbi dost bir paranı yyemedik :d

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,616
30,906
113
Burada o yuzden paylasmıyom arada bı tutturuyorz buraya atınca hep lose

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...