- 1,809
- 981
- 113
Ne yiyecek adam ormanda taşmıYozgat sorgun tam gariban yeri kira ucuz ulaşım ücreti yok
Ne yiyecek adam ormanda taşmıYozgat sorgun tam gariban yeri kira ucuz ulaşım ücreti yok
Tazminat falan alcak ya o parayı sermaye yapacak günde 1 k kazansa yeter ayda 30 k yapıyorNe yiyecek adam ormanda taşmı
Yazdım dönmedineskişehirdeyim yazmışsın bana bi dm at semtini ve daha önce çalıştığın yer varsa yaz ben sokarım seni işe
Vrosi vrosi he ? Muikom bereArdesen
Benim gibi market harici pek evden çıkmayan birisiysen fark etmiyor. Benim için İzmirle Konya arasında bir fark yokArkadaşlar yarın daha önceden de söyledim işten çıkarıldığım için son maaş + büyük ihtimalle 6 haftalık ihbar tazminatı ve ek ücret varsa alacam.
Öncelikle dalga geçerek konuşanları direk yok sayacam mesajları görmeyecem
Bir çıkmazdayım çıkar yol elbette ki kumar değil ama bir umut sadece hem bayramlık para, hemde artık Eskişehir'de yaşıyorum ben burada kendime göre artık iş bulamadığım için şehir değiştirecem kendime yol çizecem
Hangi şehir sizce uygun yaşamak ve iş bakımından ve umarım yarın adam akıllı ilerlersem ne kadar lazım olur bunun için..
Not : Engelli raporum var çok şükür büyük engelim yok şehir dışına çıkabilirim yani engelli ihtiyacı olan her yerde bana uygun her işi yaparım
Manisa organize güzel işler bulabilirArkadaşlar yarın daha önceden de söyledim işten çıkarıldığım için son maaş + büyük ihtimalle 6 haftalık ihbar tazminatı ve ek ücret varsa alacam.
Öncelikle dalga geçerek konuşanları direk yok sayacam mesajları görmeyecem
Bir çıkmazdayım çıkar yol elbette ki kumar değil ama bir umut sadece hem bayramlık para, hemde artık Eskişehir'de yaşıyorum ben burada kendime göre artık iş bulamadığım için şehir değiştirecem kendime yol çizecem
Hangi şehir sizce uygun yaşamak ve iş bakımından ve umarım yarın adam akıllı ilerlersem ne kadar lazım olur bunun için..
Not : Engelli raporum var çok şükür büyük engelim yok şehir dışına çıkabilirim yani engelli ihtiyacı olan her yerde bana uygun her işi yaparım
Güzel para ama nerde kazancak 1k yiTazminat falan alcak ya o parayı sermaye yapacak günde 1 k kazansa yeter ayda 30 k yapıyor
Kumardan şurda hiç bilgisi olmayan adam bile günde 1 k para kazanır güzel bi sermaye ile ama durmuyor kimse 1 neden 3 olması kafası hepimizde bar aslında bakarsan 1 asgari ücret yapıyor aydaGüzel para ama nerde kazancak 1k yi
Alo merdivenalti betten arıyorumYerden göğe kadar haklısın yeminle sonuçta sistem onların elinde ve biz ne oynasak görüyorlar özellikle 7-8 maçlık 1 günlük kupon yapmak daha çok tehlikeli bakıyorlar mesela tek maç kalmış belki de onu getirmemek için bir yeri arıyorlar işte tek maçtan yatma olayı ondan oluyor millet hırs yapsın bir daha denesin diye 1.15 den bile yatmıştım
Benim de bir tanıdık vardı anlattı bir ara bana teklif geldi dedi gittim bir otelde özel şifreli asansörlerle çıkılıyormuş sonra o çalişma ortamına 2-3 çelik kapıdan giriliyormuş kim bilir orda ne dalgalar geçiliyor dedi çayları kahveleri önünde paralarını aldıklarıyla neler dönüyor valla
Tazminatı iddaya bastiysa ne yiyecekTazminat falan alcak ya o parayı sermaye yapacak günde 1 k kazansa yeter ayda 30 k yapıyor
Risk almazsan viski içemezsinTazminatı iddaya bastiysa ne yiyecek
DogruRisk almazsan viski içemezsin