Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Serdar Dursun Fenerbahçe'den Ayrılmak İstiyor!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,027
193,587
113
1659091815990.png

Fenerbahçe 'nin yıllardır süren santrfor sorunu, Dinamo Kiev maçında yine kendini gösterdi. İki maçta da girilen uygun pozisyonlar değerlendirelemedi. Ukrayna takımına atılan tek gol ise defans oyuncusu Attila Szalai'den geldi.

Berisha ve Samatta kesin düşünülmüyor

Teknik Direktör Jorge Jesus, yeni sezonda Merghim Berisha ile Mbwana Samatta'yı kesinlikle kadroda düşünmüyor. Bu iki futbolcu kendilerine takım arıyor.

İki forvet geldi: King ve Pedro

Sarı lacivertliler, bu sezon forvet bölgesini bonservisi elinde bulunan Joshua King ve Cagliari'den Joao Pedro ile takviye etti. King, Kiev maçlarına ilk 11'de çıkarken, listeye yazılamayan Pedro ise Kadıköy'deki karşılaşmayı tribünden seyretti.

Jesus, Valencia'nın kalmasını istedi

Fenerbahçe'nin sezon öncesi planlamasında sözleşmesinin son senesinde bulunan Enner Valencia'nın elden çıkarılması düşünülüyordu. Ancak Jesus, Kolombiyalı futbolcunun hazırlık dönemindeki performansından memnun kaldı ve takımda devam etmesini istedi.

Serdar Dursun rahatsız

İsmail Kartal döneminde ilk 11'de yer alan Fenerbahçe'nin bir diğer santrforu Serdar Dursun ise gelişmelerden rahatsız. Geçen sezon oynadığı 33 maçta 15 kez topu ağlara gönderen Serdar Dursun, takımın en golcü ismi olmayı başarmıştı.

Fenerbahçe Serdar Dursun için ne karar verecek?

Sarı lacivertliler, iyi bir bonservis teklif edilmesi durumunda Serdar Dursun'un ayrılığına onay vereceği belirtiliyor. Teknik Direktör Jesus da Portekiz basınına, Porto'nun İranlı forveti Mehdi Taremi transferi için açıklama yaptı.

Jesus, "Taremi'nin özelliklerini beğeniyorum. Ancak onun pozisyonu için 4 oyuncum var. Böyle bir ihtimal doğmaz" dedi. Serdar Dursun'un olası ayrılığı sonrası sarı lacivertlilerin yeni bir forvet için hamle yapacağı vurgulanıyor.

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,441
14,964
113
Gelirken yedek santrafor olacağını biliyordu , şımardı bu da

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,873
28,555
113
Bu adam bana Semih Şentürk'ü Hatırlatiyor

lovemiyorum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
203
43
Takımda şuan tek hareketli golcü ve hala son dk giriyor bence gayet haklı.. Kiev maçlarında ilk 11 oynasa kesin golleri vardı

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
gitsin ben beğenmiyorum

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,140
892
113
Geçen sezonda ki gibi formu yok oynamak istemiyor olması o kadar belli ki

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,225
62,603
113
Gelirken yedek santrafor olacağını biliyordu , şımardı bu da
Yedek geldi ama yedek kalicak diye bi kaide yoktu.adam gideyim kendimi gostereyim basarili olunca nasil olsa as olurum diye dusunmustur ve bence basarili ve as olmayi hak etti.abartmiyorum o valencinin girdigi pozisyonlara serdar girse en az 2 tane atardi p6 haric.2 taraf icinde hayirlisi olsun

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Aslında çok iyi fırsatçı bir forvet ama karizma eksikliğinden onbire alınmıyor kadere bak