Helal dostArkadaşlar şanslı oldugunu spor dalı hangisi acaba 10tl Kasa var da
Öyle deme ortk 5 te 4 hedefe ulaştık şuana kadar 🙃😆Helal dost
Öyle değil ortak onu Bnde yaparım roll yapcagz gece 1.5 taFrankfurt bi gol atar Ekvador seri b ilk yarı bi gol al kim atarsa Paraguay bi gol al kim atarsa
Roll başarılı olursa maç verene 150tl takip eden 3 kişiye 52tlFrankfurt bi gol atar Ekvador seri b ilk yarı bi gol al kim atarsa Paraguay bi gol al kim atarsa
Erkan şuan çlşyrm yoksa 1tl atardım kuponaSeri b de gol oldu
Helal dost o saate uyurum ben bol şans sizeRoll başarılı olursa maç verene 250tl takip eden 3 kişiye 52tl
Rolling moderatörüm sen ol kanka bugun olmzmıSeri b de gol oldu
Büyük ihtimal uyurum dost uyumamis olursam foruma girerim konu acmissan yazarıRolling moderatörüm sen ol kanka bugun olmzmı
10u 100 yapip 250 mac verene 3 kisiye 52 nasil verdin broRoll başarılı olursa maç verene 250tl takip eden 3 kişiye 52tl
Saglık olsun 😔Helal dost o saate uyurum ben bol şans size
O karısık hesaplar Mehmet abi 😆🙃10u 100 yapip 250 mac verene 3 kisiye 52 nasil verdin bro
Gece 1.5 ta başka parayla gircek reis10u 100 yapip 250 mac verene 3 kisiye 52 nasil verdin bro
Tmm dostumBüyük ihtimal uyurum dost uyumamis olursam foruma girerim konu acmissan yazarı
Zeki adamları hep hayranlıkla alkışlarım 🙏🙏Gece 1.5 ta başka parayla gircek reis
Helal dost mahallede bana zeki Erkan derlerZeki adamları hep hayranlıkla alkışlarım 🙏🙏
Dunkü roll bu 15tl 80tl oldu 300tl dağıtım olduHelal dost mahallede bana zeki Erkan derler
Bol şans dost