Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin seznaz01 // Tek Maç 1.4K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1400
Kupon Oranı
130

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Benide seni de burada herkes biliyor Bn bugun kadar 1 tane kupon paylşmdm 20k ya yakın para dagıtmşmdr ama o yüzden ceneni kes muhatabım bile olmayacak kadar gözümde alçksn
Dostum bunun şerefi haysiyeti yok zaten. 3 5 kuruşa namussuzluk yapacak kapasite de insan.

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
50 100 tl ugruna namusunu satacak kapasite bi insan o yuzden buna fazla aldırış etmeyin
öyle olanların evveliyatını ..... bir buçuk yıldır yoktum forumda uzak kaldım konuya sen bana sıralı liste atabilin mi öyle kişileri dm den uzak durak

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Seni 50 defa uyardım kelimelerine dikkat et diye. Forumda kimse yüzüne bakmazken cebine para koyup adam etmeye çalıştık dost
ne yaptın ne yaptın kac liran gecti ulan bana. etkınlık den bile cıkmadım 1 kurus paran cıkmadı. ben bu foruma geldiğimde kımseyi tanımazdım. sen cıktın karsıma adam sandık seni agladın sigaram yok param yok söyle böyle diyerek. ben sana kötü tek kelıme etmemıstım takii senin yaptıgın kahpelik den sonra. bu durumda kım olsa aynısnı yapar.

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,336
18,051
113
öyle olanların evveliyatını ..... bir buçuk yıldır yoktum forumda uzak kaldım konuya sen bana sıralı liste atabilin mi öyle kişileri dm den uzak durak
Kimseye para verme olsun bitsin dost bnm burada saglm dyeblckkerm sınırlı 10 gecmz

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,336
18,051
113
ne yaptın ne yaptın kac liran gecti ulan bana. etkınlık den bile cıkmadım 1 kurus paran cıkmadı. ben bu foruma geldiğimde kımseyi tanımazdım. sen cıktın karsıma adam sandık seni agladın sigaram yok param yok söyle böyle diyerek. ben sana kötü tek kelıme etmemıstım takii senin yaptıgın kahpelik den sonra. bu durumda kım olsa aynısnı yapar.
Abi ss at gt olsun kalsın jamiryo41 de böyle havluyordu ss attm herkes ögrendi ne halt oldgnu

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,336
18,051
113
kimseye para vermiyoruz zaten sözüne güvenilmez kişiler kim onu sordum sadece zamanımı çalmasınlar
Bu vandetta hele bunun gibiler varken sakn site adı yazma direk patltmya calşır jamiryo41 namı değer Nuran hanım
Enstiy para dagtmsı için para yolldm aldı kçtı bunlar şimdi aklıma gelenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...