- 3,068
- 1,809
- 113
O adam halen forumda banlanmama kiBu vandetta hele bunun gibiler varken sakn site adı yazma direk patltmya calşır jamiryo41 namı değer Nuran hanım
Enstiy para dagtmsı için para yolldm aldı kçtı bunlar şimdi aklıma gelenler
O adam halen forumda banlanmama kiBu vandetta hele bunun gibiler varken sakn site adı yazma direk patltmya calşır jamiryo41 namı değer Nuran hanım
Enstiy para dagtmsı için para yolldm aldı kçtı bunlar şimdi aklıma gelenler
Seninle daha ugrasmıcam. O para sana zehir zıkkım olsun. Burada herkes senın ne mal oldugunu gördü. Sen 50 tl ugruna namussuz yapabilcek kapasitede bi insansın. ALLAH inşallah bunun cezasını senden cıkaracak ben inanıyorum. Hadi Eyvallah.İşinize bakın slotta 10 kuruşluk bet niyetine çeviririm sizi
İşte bunları neden banlamıyrlar hayret ediyorumO adam halen forumda banlanmama ki
Bnm değildi bnm kuzenin çekilişiydi bna yaklşmz o Nuran 😍bu jamiryo geçen senin çekilişi mi beğendiydi yanlış mı hatırlıyorum nasıl yüzsüzmüş kavga ettikten sonra beğeniyor ben biriyle kavgalı olsam şurada engellerim isterse 1000 tl dağıtsın katılmam ismail22 var tek engellediğim kişi şu an mesela forumda zerre umurumda olmaz yaptığı
O da forumda aktif5 kişiye ödül dagıtması için yolladığım parayı alıp kaçan biri
ENSTY
Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı
'Süper Mario' · 29
Katılım 17 May 2018
Son görülme 18 Nis 2022
Bak bu konumda aldı kaçtı parayıO da forumda aktif
Kendin neden göndermezsin de böyle insanlara guvenyorsun be dostumBak bu konumda aldı kaçtı parayı
Ortak çalşyrdm o yüzdenKendin neden göndermezsin de böyle insanlara guvenyorsun be dostum