Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Siteler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,036
750
113
Arkadaşlar yaklaşık 4-5 yıldır işsizim kod bonus ekleme etkinlik aklınıza ne geliyorsa bugüne kadar bunlarla geçindim ekstra hiçbir gelirim olmadan belki inanmıcaksınız asgari ücretten fazla kazanıyordum her ay en kötü.Son aylarda artık geçinemez oldum çekim yapamıyorum sebebi ise hiçbir sitenin bedava birşey artık vermiyor olması.Özeller çok zorlaştı atılan kodlar yatırım şartlı oldu siteler jest yapmayı bıraktı.Sitelerin artık vanaları kısma sebebi son yapılan finansal operasyonlarmı anlamadım.Yani oturduğun yerden para kazanma olayı bitti artık bize sigortalı bir iş yolu gözüktü.Sorum şu son aylarda neden birdenbire siteler herşeyi kesti bilen varmı gerçekte arka planda ne olduğunu???

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,174
1,602
113
Dayı geçen haftada bi isyan vardı. Neden çalışmıyorsun

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,064
6,504
113
Arkadaşlar yaklaşık 4-5 yıldır işsizim kod bonus ekleme etkinlik aklınıza ne geliyorsa bugüne kadar bunlarla geçindim ekstra hiçbir gelirim olmadan belki inanmıcaksınız asgari ücretten fazla kazanıyordum her ay en kötü.Son aylarda artık geçinemez oldum çekim yapamıyorum sebebi ise hiçbir sitenin bedava birşey artık vermiyor olması.Özeller çok zorlaştı atılan kodlar yatırım şartlı oldu siteler jest yapmayı bıraktı.Sitelerin artık vanaları kısma sebebi son yapılan finansal operasyonlarmı anlamadım.Yani oturduğun yerden para kazanma olayı bitti artık bize sigortalı bir iş yolu gözüktü.Sorum şu son aylarda neden birdenbire siteler herşeyi kesti bilen varmı gerçekte arka planda ne olduğunu???
kendşn yazmışsın ? adamlar günde 1milyon yatırım alıyosa şuan 500bin alıyorlar miktar örnektir yarı yarıya finans dolaşımı düştü gayet normal kodların bitmesi ve yatırımlıya dönmesi

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,237
2,451
113
Git çalış o zaman . Açtığı konuya bak geçimini bu kodlardan sağlıyormuş 😄

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,896
3,848
113
Holi ozeller sonrasi finanslar patlatti dostum
Holi yuzunden oldu ozeller acilmadi cekimler 1.30 olmadan yollamiyor hepsi birbrine bagli

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
501
113
Mahkemeye ver ibneleri maaşını nasıl keserler nasıl bonus vermezler sana

zgrmeister

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,062
441
83
Yeni siteler açılsa belki bi şeyler çıkar da

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,306
2,092
113
Bu illet bonuslada oynasan adamı hasta eder . 3 haftadır bonusla bile oyun oynamıyordum bı kupon yapayım dedim yine kafam bozuldu. Gerçekten yani eğlencesine bile kupon veya slot 1 ay oynamasın kimse psikolojik olarak nasıl rahatladigini anlayacaktır.

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,496
1,522
113
Bak şuraya sövmemek için zor tutuyorum kendimi elemana bak 4-5 yıldır bedavadan hayat taşıyomuş aylık asgari ücretten fazla kazanıyomuş siteler niye yapmıssın ulan sıgır kan emiciler benim bu ay zararım 200 k üstü seninde FS ninde sövdürtme lan insana yatırım şartlı yapmıslarmış muslukları kısmıslarmıs beter ol inş ceza yersin de o aldıgın paraların acısı çıkar yüzsüz

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
991
113
Tebrik ederim kardeşim bir kaç senede ben idare ettim çalışmadan evde oturduğum yerden özel orandi promoydu falan dümenini dondurduysen gemini yuruttuysen ne mutlu helal olsunnn ...

Arsenal

North London
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,920
1,443
113
Bak şuraya sövmemek için zor tutuyorum kendimi elemana bak 4-5 yıldır bedavadan hayat taşıyomuş aylık asgari ücretten fazla kazanıyomuş siteler niye yapmıssın ulan sıgır kan emiciler benim bu ay zararım 200 k üstü seninde FS ninde sövdürtme lan insana yatırım şartlı yapmıslarmış muslukları kısmıslarmıs beter ol inş ceza yersin de o aldıgın paraların acısı çıkar yüzsüz
niye adama kuduruyorsun ki dost sende akıllı ol 200k kaptırma der şimdi o adam da sana tabi çalışsa daha iyi ama buradan ekmek bulmuş onu kazmış sitem ediyor niye kesildi diye merak ediyor hemen adama çemkiriyorsun kıskanma adamı senden çok kazanmış üstüne sen zarar etmişsin ayıp yahu

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
991
113
niye adama kuduruyorsun ki dost sende akıllı ol 200k kaptırma der şimdi o adam da sana tabi çalışsa daha iyi ama buradan ekmek bulmuş onu kazmış sitem ediyor niye kesildi diye merak ediyor hemen adama çemkiriyorsun kıskanma adamı senden çok kazanmış üstüne sen zarar etmişsin ayıp yahu
Varolll kralll ..

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,496
1,522
113
Olum sizi sayıyla mı veriyolar taklit mi yapıyorsunuz ? Herifin yüzsüzlüğüne sitem etmişim gelmiş ilkokul bebeleri gibi kıskanma etme diyo bu forumun yaş seviyesi 18-19 a mı düştü

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,246
20,827
113
Ohahhaha helal olsun vallahi senin gibi çevremde çok kişi var gerçek kumarcı sizsiniz kardeşim 5-6 yılda kuruş para yatırmadan çalışmadan yiyip içip gezip üstüne evini arabasını alanı biliyorum şuanda onlarda senin gibi söylüyor.
Enayilerin ( yani bizim) kaybettiğimiz paraları siz almışsanız helal olsun devammm

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,496
1,522
113
Ohahhaha helal olsun vallahi senin gibi çevremde çok kişi var gerçek kumarcı sizsiniz kardeşim 5-6 yılda kuruş para yatırmadan çalışmadan yiyip içip gezip üstüne evini arabasını alanı biliyorum şuanda onlarda senin gibi söylüyor.
Enayilerin ( yani bizim) kaybettiğimiz paraları siz almışsanız helal olsun devammm
Hocam alsın helal olsun derim gram umursamam ben de buraya gelip beleşçiliğini dilenciliğini anlatıp üstüne üstün sitelere isyan ediyorsa bu kadar yüzbinler kaybedenler yatırımcıların oldugu yerde bu adam yüzsüz arsızdan başka birşey değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...