Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Stone / Tahmin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,036
62,815
113
Ne iş yapıyorsun reis
Valla normalde garsondum ama pandemi bizim sektoru bitirdi simdi extra is yapiyorum sabit bi isim yok bikac yerden beklentimix var oda olursa artik olmazsa yine garsonluga dvm edicem.bi yandanda boyaciliga merak sardim ama yetistiricek usta bulamadim o iste iyi para var.bos gunun olmazsa ayligin 20k civari oluyor

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Herkese bol şanslar inşallah bol kazanclar elde edersiniz krallarrrrrrr :) İyi günler

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Ne kadar sayı çıkmış öyle aw

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,967
1,553
113
Valla normalde garsondum ama pandemi bizim sektoru bitirdi simdi extra is yapiyorum sabit bi isim yok bikac yerden beklentimix var oda olursa artik olmazsa yine garsonluga dvm edicem.bi yandanda boyaciliga merak sardim ama yetistiricek usta bulamadim o iste iyi para var.bos gunun olmazsa ayligin 20k civari oluyor
Yaş kaç reis

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,967
1,553
113
İş sıkıntı ya