- 28,840
- 26,738
- 113
baskan burdan begenenlerden 2 kişi cekılıs yaparmısın bılıyorum beklemede kupon rica etsem
baskan burdan begenenlerden 2 kişi cekılıs yaparmısın bılıyorum beklemede kupon rica etsem
Kazancın daim olsun aman dikkat et ustadcekim verdım payfix le bakim dedım izin yazıyor ama papara gözukuyor hemen iptal ettım şimdi tekrar cekım verdım payfix aha dedım gıttı paraben papara kısmına gırmedımkı ama cok entresan şimdi geir para
![]()
Valla maçları bulamadım ama sonuclanmisbaskan burdan begenenlerden 2 kişi cekılıs yaparmısın bılıyorum beklemede kupon rica etsem
Cekilis yapamiyormus. Sen rastgele sec 2 kisi gonder. Simdi almassak 1-2 saat sonra zaten herkese sira gelirbaskan burdan begenenlerden 2 kişi cekılıs yaparmısın bılıyorum beklemede kupon rica etsem
Yapamayız dost konu için de para muhabbeti de konuşulmasın..baskan burdan begenenlerden 2 kişi cekılıs yaparmısın bılıyorum beklemede kupon rica etsem
tamam dırYapamayız dost konu için de para muhabbeti de konuşulmasın..
istediğin kişilere özelden ulaşabilirsin
Tebrikler reisEkli dosyayı görüntüle 140086
Veerr parayı
Kesene bereket kazancın daim olsun7 kişiye verdık özelden yazmayın lütfen tammadır
beratt sanada sözüm ilk sana atıcam kazndıgımda ok hadi ben kacar gece görüsürüzKesene bereket kazancın daim olsun
Kesene bereket reis7 kişiye verdık özelden yazmayın lütfen tammadır
Görüşürüz sayı düşünmen yeterberatt sanada sözüm ilk sana atıcam kazndıgımda ok hadi ben kacar gece görüsürüz