- 80,970
- 54,137
- 113
eyvallah reis kazancın daim olsunewet suat guerra marley arslann gardaşlar cam sakızı özelden bekleyınız cekım verdım size yazıyorum recebb sen orda kal![]()
eyvallah reis kazancın daim olsunewet suat guerra marley arslann gardaşlar cam sakızı özelden bekleyınız cekım verdım size yazıyorum recebb sen orda kal![]()
Yonetıme bıldır ugrasmacekım beklıyorum özel yazmayın gardaslar bugun cok dagıtamıcam 6 kişi yıne az degılde paylasmsını bılıyoruz az cok demeden
5i bellicekım beklıyorum özel yazmayın gardaslar bugun cok dagıtamıcam 6 kişi yıne az degılde paylasmsını bılıyoruz az cok demeden
Yok dost ben seni punisher gibi görmüyorum 😄ben bazen çoğu kişiyi profil resmine göre değerlendiriyorum sanki oymuş gibi sizde de oluyor mu o![]()
Benide Thora benzettiğin anlar oluyor mu dostben bazen çoğu kişiyi profil resmine göre değerlendiriyorum sanki oymuş gibi sizde de oluyor mu o![]()
Why so serıousben bazen çoğu kişiyi profil resmine göre değerlendiriyorum sanki oymuş gibi sizde de oluyor mu o![]()
Kemal sunal değilim kankaben bazen çoğu kişiyi profil resmine göre değerlendiriyorum sanki oymuş gibi sizde de oluyor mu o![]()
yok misal ama thorun gücü falan heybetli ya orfan bişeyleri andırıyorBenide Thora benzettiğin anlar oluyor mu dost
Yapmaz yenılendıDostlar bu payfix geçen aydan bu yana kesinti yapıyor . Ay başı olduğu için yenilenir mi. Yani kesinti yapar mi
kimseye olmuyor mu ya :d neyseWhy so serıous![]()
yenilenir yapmazDostlar bu payfix geçen aydan bu yana kesinti yapıyor . Ay başı olduğu için yenilenir mi. Yani kesinti yapar mi
Profıl resmıne bakmam ben adı yeterkimseye olmuyor mu ya :d neyse
siteyede helal 2 dk sürdüpara ödendi bu kısıler özele yazsın payfıxlerını gorebılıyorum cewap veremıyorum