- 21,933
- 6,898
- 113
Tebrikler dostWonazzoo pompazzo
Tebrikler dostWonazzoo pompazzo
Amaç üç buçuk üstü de olacak Çok güzel oranı vardı gittik Mal gibi girmedik o maça başka maça girdik battıkDiye diye her konuda penaltı yaptırdın sonunda shdhhf
HahahahagahaggazWonazzoo pompazzo
Metin aradan çekil sen sen kazandınTebrıkler @sulo52 kankam
Kanka o kadar takıp ettık hakkımız varsa verır @sulo52 rollnacarımMetin aradan çekil sen sen kazandın
Ya Bu kadar da olma hakkını da başkasına devret kazanmışsın zatenKanka o kadar takıp ettık hakkımız varsa verır @sulo52 rollnacarım
O Furkan nerelerdesin hiç gözükmüyorsunEn sevdiğim ana geldik etiket savaşları baslasin hshsjf
Ben tutarım siloyuTebrikler Sülo bundan sonra seni kimse tutamaz
Kanka eski üyeliğimi bulamıyordum adminler yeni şifre yapıp verdi onu kullanıyordum telefonu değiştirdim şifre gene gitti aq bulamadim shdhhfO Furkan nerelerdesin hiç gözükmüyorsun
Eski hesabın adı neydiKanka eski üyeliğimi bulamıyordum adminler yeni şifre yapıp verdi onu kullanıyordum telefonu değiştirdim şifre gene gitti aq bulamadim shdhhf
Tebrikler@furki3266
@Muroo1988
@Hyper28
@Metings1905 kazananlar
dmden iban iletin
konu kilit herkesin emeğine sağlik birazdan yeni rol açıcam @Daimon @Shellac
Ya şu Metin'i Aradan çıkar başkasına ver o kazanmış zaten başkası kazansın çıkar onu@furki3266
@Muroo1988
@Hyper28
@Metings1905 kazananlar
dmden iban iletin
konu kilit herkesin emeğine sağlik birazdan yeni rol açıcam @Daimon @Shellac
Ne kazanmış muroYa şu Metin'i Aradan çıkar başkasına ver o kazanmış zaten başkası kazansın çıkar onu
Rolü kazandı ya 2700 mü 3.000 lira mı ne bakmadımNe kazanmış muro