- 10,255
- 1,568
- 113
32 dk
Iyi basiyor da çerçeveyi bulamiyorEv surekli şutta ama
Adres yaz özelden. Son 500 TL var yemek göndereyim sana tabi gerçekten yemek yiyeceksen. Ama kumara vereceksen beni kandırma boş yere direk söyleSalça tuz devam Allah yasatmasin arkadaşlar şükür elhamdülillah![]()
Kanka dk verip stres yaptırma 😀
Ulan vallahi canım sebepsiz yere attığını çekti.Onun yanına mis gibi sıcak birde çay yapacaksın gece gece 5 ten aşağı gömmem aw 😂Teşekkür ederim lord buyrun 2 gün yettircez mecbur
Şaka bi yana roll felan de istemiyorum dost yanlış anlaşılıyorum sanırım burda bu ara sıkıntılar var canıma ağır gelen ama ayakta durmaya çalışcaz iyi forumlar olsun
Dost sağol adres veririm ancak bir sefer bu tezgaha dustum kapıda ödeme yaptılar inan hayatımdan silinmeyen bir an olduAdres yaz özelden. Son 500 TL var yemek göndereyim sana tabi gerçekten yemek yiyeceksen. Ama kumara vereceksen beni kandırma boş yere direk söyle
Çay da son bir demlemelik var iyi denk getirdin valla buyur gel izmitteysen dostUlan vallahi canım sebepsiz yere attığını çekti.Onun yanına mis gibi sıcak birde çay yapacaksın gece gece 5 ten aşağı gömmem aw 😂
Benim sözüm senettir kardeş. Kendimi anlatmaya çalışmam hakaret olur bana. Gerekli belgeyi atarız sanaDost sağol adres veririm ancak bir sefer bu tezgaha dustum kapıda ödeme yaptılar inan hayatımdan silinmeyen bir an oldu
hayırOnun verdiği lezzeti paran varken en kral yemek vermez dost inan bana afiyet olsun![]()
Sağolasın kardeşim benim İstanbuldayız başka sefere inşallah diyelimÇay da son bir demlemelik var iyi denk getirdin valla buyur gel izmitteysen dost
Dost uygundur vallaBenim sözüm senettir kardeş. Kendimi anlatmaya çalışmam hakaret olur bana. Gerekli belgeyi atarız sana
YazDost uygundur valla