- 21,979
- 27,280
- 113
Bol şans ağamSponsor @roberto80 Bir (1) kişi 500 TL
Bol şans ağamSponsor @roberto80 Bir (1) kişi 500 TL
İfşa var sandım boşuna heyecanlandım.Ben sen degilimEkli dosyayı görüntüle 949567
Alnımı karışlamayı bırakta kuponu at 🤣
Aga uygun değil böyle atmam da zorunluluk oldu hshdhİfşa var sandım boşuna heyecanlandım.
Eyvallah agamBol şans ağam
Teklif aldım hayır diyemedim hahdhdyav daha demin siteden 1 kaldırdın sponsor ayarlamışsın üstüne bi abi birimi
Devam çek Tahirim seni biliyoruzAga uygun değil böyle atmam da zorunluluk oldu hshdh
İlk adımda yattık biz adam tak tak 3 adım yaptı 2 dkdayav daha demin siteden 1 kaldırdın sponsor ayarlamışsın üstüne bi abi birimi
Adam bir kişiye roll yaptıralım dedi de konudaydım ben sonra seç açtın ondan dedim demek ki Roberto eski dostunKimseye param yok diye dm atmam ben attı diyenim alnını karışlarım
Bol şanslar dostSponsor @roberto80 Bir (1) kişi 500 TL
Nerde sıkıstırdınız gormedıkAdam bir kişiye roll yaptıralım dedi de konudaydım ben sonra seç açtın ondan dedim demek ki Roberto eski dostun
Nerde dedi onu dahi görmedim herkes beklerken beni secmis doğru olanı yapmis helali var hahshAdam bir kişiye roll yaptıralım dedi de konudaydım ben sonra seç açtın ondan dedim demek ki Roberto eski dostun
Kaçırıyorsun metinim şimdi 500 ü sen ezecektin ah be metin kaçar mı 500Nerde sıkıstırdınız gormedık
Vardır bundada bır hayırKaçırıyorsun metinim şimdi 500 ü sen ezecektin ah be metin kaçar mı 500
Bu kadar sorun yapma reis ben arkadaşın nicki ilk defa görünce senin normalden tanıdığın arkadaşındır diye aklıma geldi de öyle dedimAga uygun değil böyle atmam da zorunluluk oldu hshdh
Direkt bıçak çekiyor baksanaBu kadar sorun yapma reis ben arkadaşın nicki ilk defa görünce senin normalden tanıdığın arkadaşındır diye aklıma geldi de öyle dedim
Dm atıp para istediğimi ima ettin arkadaşı tanımıyorum bile kendisi dm attı demekki iyi izlenim verdikBu kadar sorun yapma reis ben arkadaşın nicki ilk defa görünce senin normalden tanıdığın arkadaşındır diye aklıma geldi de öyle dedim
Bakalımİlk adimdan yatalım Ekli dosyayı görüntüle 949573