Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti The Magician - İkili 2K / Kalan 1

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
5.92

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,271
11,764
113
Medvedev - Bublik arasında oynanan maçlar 7-0 şu ana kadar. Medvedev kendi standartlarında vasat bir sezon geçiriyor. Bublik ise favori zemininde ve son zamanlardaki en iyi sezonlarından birini geçiriyor. Bublik bu 7 maçta sadece 1 kere set alabilmişti 8. maçta 2. kez set kazanabildi. 2-0 kaybediyorsa Medvedev kendi bilir, 3. sete giderse bir şekilde raydan çıkaracağını düşünüyorum Bublik'i. Herkese bol kazançlar...

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 2000₺
Kupon oranı 5.92
Kupon kazancı 11840₺

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Medvedev - Bublik arasında oynanan maçlar 7-0 şu ana kadar. Medvedev kendi standartlarında vasat bir sezon geçiriyor. Bublik ise favori zemininde ve son zamanlardaki en iyi sezonlarından birini geçiriyor. Bublik bu 7 maçta sadece 1 kere set alabilmişti 8. maçta 2. kez set kazanabildi. 2-0 kaybediyorsa Medvedev kendi bilir, 3. sete giderse bir şekilde raydan çıkaracağını düşünüyorum Bublik'i. Herkese bol kazançlar...
Zor iş.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,282
32,050
113
Bol şans procan gelsin lann

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,017
12,901
113
bol şanslar dostum

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,017
12,901
113
alırsa 1-1 yapar depteki adam favorıydı

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26,088
16,848
113
2-4 den 5-4 yaptırdı şaka bu lavuk

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,271
11,764
113
1-4 tiebreak de öndeydi 2 servisini de verdi 5-4 geride bitti artık uçmuş kafası