- 48,800
- 20,177
- 113
Tamam dostum yaparım 5 dakika zaman sadece🙏Listeci ve dağıtımcı sensin dost yap listeyi buraya at ben parayı sana atayım sen dağıt varmı böyle bir imkanın
Tamam dostum yaparım 5 dakika zaman sadece🙏Listeci ve dağıtımcı sensin dost yap listeyi buraya at ben parayı sana atayım sen dağıt varmı böyle bir imkanın
RastgeleTamam dostum yaparım 5 dakika zaman sadece🙏
Haklısın ilk iki çeyrek nerelerden geldi aha marleye sor 🤣Bol şans reis fazla da zorlama bu maçı daha bence adamlar idare etti ama bunlar bi yerde satar bence 😀
Katılıyorum dost🙂Buradaki tüm arkadaşlar şu an güvenilir durumda yanlış yapacak kimse yok gibi ama
Zaten 3.çeyrek oynanmaz bu maçta bak demedi deme 😂Haklısın ilk iki çeyrek nerelerden geldi aha marleye sor 🤣
2 kişi yok 😅😅🙃Ellyson
Hakan
Saheg
Audştor87
Felix
Syzlan
Semi
Holi
Kırıldım ama benı neden sona yazdın tatlımEllyson
Hakan
Saheg
Audştor87
Felix
Syzlan
Semi
Holi
Güzel adaletli yapmışsınDeneme
Reis 1. Adımdan beri varım da liste'de göremeyince şaşırdım da sağşık olsun hayırlı gecelerAbilet bakıyorım spldim eksik var mı diyee amamm yapmayın alıntı
2.çeyreğe artık 😂NBA başladı La yetişemicez
İstediğin kadar zaman dost estağfurullah rahatça hallet işteTamam dostum yaparım 5 dakika zaman sadece🙏
Varsak topli kasa yapak MK hahahahaha2.çeyreğe artık 😂
O alıştırma yapıyor zaten başkası bakıyor listeye 😃Reis 1. Adımdan beri varım da liste'de göremeyince şaşırdım da sağşık olsun hayırlı geceler
Kaça katladin aga tebriklerİstediğin kadar zaman dost estağfurullah rahatça hallet işte
harbi yapalımmı 10 k bianda kombineyeVarsak topli kasa yapak MK hahahahaha
Bakalım dostO alıştırma yapıyor zaten başkası bakıyor listeye 😃