- 32,820
- 12,309
- 113
Hadi insallahBugün parayı bulayım ekranı buraya atacağım beni bir ay daha göremezsin
Hadi insallahBugün parayı bulayım ekranı buraya atacağım beni bir ay daha göremezsin
Parayı bulsan dağıtım yapmaz misin muroooBugün parayı bulayım ekranı buraya atacağım beni bir ay daha göremezsin
Belli kişilere Kral 3-4 kişi var kafamda burada başka da kimseye yapmamParayı bulsan dağıtım yapmaz misin murooo
Bak buna emin ol kendin buna şahit olacaksın o üç dört kişiye o da bende kalsın güzel bir dönüş olacakParayı bulsan dağıtım yapmaz misin murooo
Ben varmiyim aralarındaBelli kişilere Kral 3-4 kişi var kafamda burada başka da kimseye yapmam
O gn geldiği zaman şahit olacaksın bunlara parayı bulup böyle havalara giren bana para Atsa bile havalara giren böyle hani adamlara hiçbir şekilde atmam bak emin ol bunaBen varmiyim aralarında
Bizde varmoyız 100 tlToplam 29750₺ verdi tüm kuponlar
Çekim verdim gelince ödüller gönderilir arkadaşlar herkesin emeğine sağlık teşekkürler
Hadi bakalım umarım istediğin olur yaparsın showunuO gn geldiği zaman şahit olacaksın bunlara parayı bulup böyle havalara giren bana para Atsa bile havalara giren böyle hani adamlara hiçbir şekilde atmam bak emin ol buna
Eyvallah Kral adamsın bana her para atanı ben atmam bak Bunu herkes bilsin Ben adam gibi adamlara dönüş sağlayacağım inşallah o gün geldiği zaman parayı bulup da üstten konuşmalar falan Sen ayıkıyorsun ne demek istediğimi neyse o güller bize de açacak ya buna net eminim Ben ben çalışmadığımdan eksilerdeyim devamlı toparlayacağız İnşallah Tahir böyle gitmez hepHadi bakalım umarım istediğin olur yaparsın showunu
Abi bir yerde gomumu ne bulucun ilk defa bu kadar iddialı konuştu para bulucun diyeO gn geldiği zaman şahit olacaksın bunlara parayı bulup böyle havalara giren bana para Atsa bile havalara giren böyle hani adamlara hiçbir şekilde atmam bak emin ol buna
Gömüle bulmasıyla alakası yok biraz sporda iyiyim alıyoruz günlük harçlığımızı çıkıyoruz ilerlemiyoruz ama çalıştığım zaman 200 basacağıma 4-5 basar tek kole yukarı çıkarım ben çalıştığımda hep alıyordum zaten hiçbir şekil kod nedir deneme bonusu nedir bilmiyordum yemin ediyorum bakAbi bir yerde gomumu ne bulucun ilk defa bu kadar iddialı konuştu para bulucun diye
Abi kur yeniden sistemini niye bekliyorsunGömüle bulmasıyla alakası yok biraz sporda iyiyim alıyoruz günlük harçlığımızı çıkıyoruz ilerlemiyoruz ama çalıştığım zaman 200 basacağıma 4-5 basar tek kole yukarı çıkarım ben çalıştığımda hep alıyordum zaten hiçbir şekil kod nedir deneme bonusu nedir bilmiyordum yemin ediyorum bak
Denetimin bitmesini bekliyorum 3 ayda bitiyor fazla bir şey kalmadıAbi kur yeniden sistemini niye bekliyorsun
İyi abim herşey gönlünce olsunDenetimin bitmesini bekliyorum 3 ayda bitiyor fazla bir şey kalmadı