Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Thenightmare / Spor Çarkı Roll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,137
38,147
113
Hadi bakalım umarım istediğin olur yaparsın showunu
Eyvallah Kral adamsın bana her para atanı ben atmam bak Bunu herkes bilsin Ben adam gibi adamlara dönüş sağlayacağım inşallah o gün geldiği zaman parayı bulup da üstten konuşmalar falan Sen ayıkıyorsun ne demek istediğimi neyse o güller bize de açacak ya buna net eminim Ben ben çalışmadığımdan eksilerdeyim devamlı toparlayacağız İnşallah Tahir böyle gitmez hep

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,797
11,058
113
O gn geldiği zaman şahit olacaksın bunlara parayı bulup böyle havalara giren bana para Atsa bile havalara giren böyle hani adamlara hiçbir şekilde atmam bak emin ol buna
Abi bir yerde gomumu ne bulucun ilk defa bu kadar iddialı konuştu para bulucun diye

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,137
38,147
113
Abi bir yerde gomumu ne bulucun ilk defa bu kadar iddialı konuştu para bulucun diye
Gömüle bulmasıyla alakası yok biraz sporda iyiyim alıyoruz günlük harçlığımızı çıkıyoruz ilerlemiyoruz ama çalıştığım zaman 200 basacağıma 4-5 basar tek kole yukarı çıkarım ben çalıştığımda hep alıyordum zaten hiçbir şekil kod nedir deneme bonusu nedir bilmiyordum yemin ediyorum bak

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,797
11,058
113
Gömüle bulmasıyla alakası yok biraz sporda iyiyim alıyoruz günlük harçlığımızı çıkıyoruz ilerlemiyoruz ama çalıştığım zaman 200 basacağıma 4-5 basar tek kole yukarı çıkarım ben çalıştığımda hep alıyordum zaten hiçbir şekil kod nedir deneme bonusu nedir bilmiyordum yemin ediyorum bak
Abi kur yeniden sistemini niye bekliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...