- 3,452
- 3,312
- 113
Beyler 5K Kasam var ne onerirsiniz kombine yapmak istiyorum aksam maclarina taraf bahsi soylemezseniz sevinirim kafama yatan olursa oynucam. O maci
Şl maçlarına 2 maca da isabetli şut bahsi alBeyler 5K Kasam var ne onerirsiniz kombine yapmak istiyorum aksam maclarina taraf bahsi soylemezseniz sevinirim kafama yatan olursa oynucam. O maci
Acelen mi var puhaakanka ilk adım akşam 10 da mı olacak
iy 5 korner oyna iki maçada bankolar bankosuBeyler 5K Kasam var ne onerirsiniz kombine yapmak istiyorum aksam maclarina taraf bahsi soylemezseniz sevinirim kafama yatan olursa oynucam. O maci
Dm yaz yardımcı olalımBeyler 5K Kasam var ne onerirsiniz kombine yapmak istiyorum aksam maclarina taraf bahsi soylemezseniz sevinirim kafama yatan olursa oynucam. O maci
Barcelona takım gölü 1,5 üstBeyler 5K Kasam var ne onerirsiniz kombine yapmak istiyorum aksam maclarina taraf bahsi soylemezseniz sevinirim kafama yatan olursa oynucam. O maci
Bol şanslar. Kombineyi boşver 2 adım tekli basketbol at köşeyi dönBeyler 5K Kasam var ne onerirsiniz kombine yapmak istiyorum aksam maclarina taraf bahsi soylemezseniz sevinirim kafama yatan olursa oynucam. O maci
Aynen bende onu dusunuyorum dost canlidan kasa basa basa gidicem sans yaver giderse bi 25.30 k yaparizBol şanslar. Kombineyi boşver 2 adım tekli basketbol at köşeyi dön![]()
Benim maçlara oyna bak rol actimBeyler 5K Kasam var ne onerirsiniz kombine yapmak istiyorum aksam maclarina taraf bahsi soylemezseniz sevinirim kafama yatan olursa oynucam. O maci
5 i 2 adım yap 15-16k kasan olsa çekersin 10k köşede durur 5-6 başka yere atıp 2 adımda öyle dene.Aynen bende onu dusunuyorum dost canlidan kasa basa basa gidicem sans yaver giderse bi 25.30 k yapariz
En güzeli canlı reisAynen bende onu dusunuyorum dost canlidan kasa basa basa gidicem sans yaver giderse bi 25.30 k yapariz
Deveci derse gidiyordun tenefüse mi çıktınBenim maçlara oyna bak rol actim
Bitti ders eve bile geldimDeveci derse gidiyordun tenefüse mi çıktın![]()
Bol şanslarBitti ders eve bile geldim
Eyw metin reisBol şanslar
Rahat geldiAl değerlendir
Keçiörengücü u19 4.5