Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tikobet 500 FreeSpin Deneme Bonusu

Kinx27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
712
230
63
La taşak mı geçiyorsun sabah sabah üye olmayan var mı diye soruyorsun kalkıyorsun sakın olma diyorsun sonra sabah sabah skecem bir tarafını şimdi
Üslubunu sokayım tassak gecmim hamamhana yarrrrkkk geçim öyle algiladisan

babsyborg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
311
87
28
Konuyu ben açtığımda herkes ip diyip tartışmaya girmişti vay mk

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,370
63,423
113
@fermanex şöyle bı bonus var ben böyle dandik bonusa konu açmıyorum istersen aç
Senin paylaştıklarını göre çok iyi bu 😁

FenomenPet

FenomenPet sosyal sorumluluk projesi

FenomenBet, sosyal sorumluluk projesi FenomenPet ile hem sokak hayvanlarına destek oluyor hem de oyuncularına kazandırıyor. Hiçbir yatırım şartı olmadan 500 TL bonus kazanabilirsiniz.

Katılım Koşulları
Yatırım şartı yoktur. Katılım için FenomenPet resmi sitesinden görselinizi yüklemeniz yeterlidir.
Sokakta kedi veya köpek gibi dostlarımızı beslerken ya da onlara su verirken çektiğiniz fotoğraf ile katılım sağlayabilirsiniz.
Fotoğraflarda yüzünüzün ya da çevreye ait detayların görünmesi zorunlu değildir.
Kullanıcı adınızı girdikten sonra görseli sisteme yüklemeniz gerekir.
Bonus Kullanımı ve Çekim Şartları
  • Katılımı onaylanan kullanıcıların hesabına 500 TL bonus, en geç 48 saat içinde tanımlanır.
  • Çekim yapabilmek için bonus bakiyeniz 5000 TL’ye ulaştıktan sonra 1000 TL çekim talebi oluşturmanız gerekmektedir.
  • İnternet üzerinden alınan sahte veya replika görseller geçerli değildir.
Sosyal Sorumluluk
FenomenBet ailesi olarak, besleyeceğiniz her bir sokak hayvanı için teşekkür ederiz. Bu proje sayesinde hem sevimli dostlarımıza destek olabilir hem de bonus kazanabilirsiniz.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,370
63,423
113

FenomenPet

FenomenBet, sosyal sorumluluk projesi FenomenPet ile hem sokak hayvanlarına destek oluyor hem de oyuncularına kazandırıyor. Hiçbir yatırım şartı olmadan 500 TL bonus kazanabilirsiniz.

Katılım Koşulları
Yatırım şartı yoktur. Katılım için FenomenPet resmi sitesinden görselinizi yüklemeniz yeterlidir.
Sokakta kedi veya köpek gibi dostlarımızı beslerken ya da onlara su verirken çektiğiniz fotoğraf ile katılım sağlayabilirsiniz.
Fotoğraflarda yüzünüzün ya da çevreye ait detayların görünmesi zorunlu değildir.
  • Katılımı onaylanan kullanıcıların hesabına 500 TL bonus, en geç 48 saat içinde tanımlanır.
  • Çekim yapabilmek için bonus bakiyeniz 5000 TL’ye ulaştıktan sonra 1000 TL çekim talebi oluşturmanız gerekmektedir.
Sosyal Sorumluluk
FenomenBet ailesi olarak, besleyeceğiniz her bir sokak hayvanı için teşekkür ederiz. Bu proje sayesinde hem sevimli dostlarımıza destek olabilir hem de bonus kazanabilirsiniz.
Mail gelmişti ama yinede dikkat edin link sahte olabilir

akkurt3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
36
28

FenomenPet

Katılım Koşulları
Sosyal Sorumluluk
Kardeşimizi beslerken atsak olmazmı

batum7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
903
490
113
İp ci site dümen site konu kilit reisler