- 56,904
- 16,716
- 113
şans tek günlük değildirYav neyin bol şansını diliyon bi üst yoruma baksana adam kayıp yazmış ezbere robot gibi her role yorum yapıyorsunuz.
şans tek günlük değildirYav neyin bol şansını diliyon bi üst yoruma baksana adam kayıp yazmış ezbere robot gibi her role yorum yapıyorsunuz.
yorum yapan sensin banaAynen kesin ondan yazdın. Ya bi yürü git hadi.
Bunu ciddiye alma dost yakında ban yer ins da kurtuluruz artikAynen kesin ondan yazdın. Ya bi yürü git hadi.
Çok gözüme batmaya başladı da hadi bakalım hayırlısı. İnşallah dostum.Bunu ciddiye alma dost yakında ban yer ins da kurtuluruz artik
Ben senden beter nefret ediyorum suan o şahıstan ne olduğunu bilmeme rağmen son dönemde bide ödül atıyordum buna bir defa atmayınca dm den bana neden ödül yok dedi pes dedim doğrusu puahaÇok gözüme batmaya başladı da hadi bakalım hayırlısı. İnşallah dostum.
Arsız olmasın bir insan yüz verirsen astarını istiyorlar işte.Ben senden beter nefret ediyorum suan o şahıstan ne olduğunu bilmeme rağmen son dönemde bide ödül atıyordum buna bir defa atmayınca dm den bana neden ödül yok dedi pes dedim doğrusu puaha