Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toplama Bilgisayar

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
4,100
113
Beyler, genelde genç kardeşlerim daha hakimdir.
Ortalama bir bilgisayar( masaüstü) toplasam ne kadara patlar ve anakart, ekran kartı öneriniz var mıdır?
Ben nesil olarak çok geride kaldım, şuan ne piyasaya hakimim ne de hangi ürünün kaliteli olduğu konusunda fikrim var.
Yardımcı olur, bilgi paylaşırsanız sevinirim.
Mesela anakart, ekran kartı, işlemci tercihi olarak neyi tercih etmeliyim. Hattaa monitör bile dahil.
Teşekkürler.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,731
8,766
113
Ortalama bir bilgisayar( masaüstü) toplasam ne kadara patlar ve anakart, ekran kartı öneriniz var mıdır?
Ben nesil olarak çok geride kaldım, şuan ne piyasaya hakimim ne de hangi ürünün kaliteli olduğu konusunda fikrim var.
Mesela anakart, ekran kartı, işlemci tercihi olarak neyi tercih etmeliyim. Hattaa monitör bile dahil.
Teşekkürler.
Bütçe ne kral o önemli. İnternette hali hazırda sistemler var bazıları çok yanıltıcı oluyor atlayipta alma yani. 7 yıl önceki işlemciyle satıyorlar bı iki LED takip 😄 bütçeyi söyle ona göre sistem atcam
Birde yoğunluğun oyunmu olacak. Yoksa iş üzerine mi

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,693
35,933
113
Teşekkürler.
30-60k arasında güzel pc yaparsın ama güzel yaparsın.

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,906
3,249
113
Süleyman proyla beraber 100 tl ye toplarsın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,224
28,463
113
4070 var bende memnunum guncel 50 ben 36 mı 35 mi neye almistim

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,816
674
113
Teşekkürler.
tamam toplamam

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
4,100
113
Bütçe ne kral o önemli. İnternette hali hazırda sistemler var bazıları çok yanıltıcı oluyor atlayipta alma yani. 7 yıl önceki işlemciyle satıyorlar bı iki LED takip 😄 bütçeyi söyle ona göre sistem atcam
Birde yoğunluğun oyunmu olacak. Yoksa iş üzerine mi
Max 45 50k dostm. Orta düzey bişey icin

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
4,100
113
4070 var bende memnunum guncel 50 ben 36 mı 35 mi neye almistim
Sadece ekran kartı alabilirim, ekipmanlara para kalmaz sanırım 45 k civarlarında. Galiba biraz daha zorlamak lazım iyi bir şey için

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,224
28,463
113
Sadece ekran kartı alabilirim, ekipmanlara para kalmaz sanırım 45 k civarlarında. Galiba biraz daha zorlamak lazım iyi bir şey için
zotac alma msi al arada 5 10 lıra oynayabilir pek bilgim yok ama aklında bulunsun, 50 lıraya cok rahat dızersın 25 30 lıradır ekran kartı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,224
28,463
113
redragon k 530 brown switch klavyem var uygundu fıyatı 1k 2k falandır suan bılmıyorum mouse olarak razer deathadder v3 pro kullanıyorm pek memnun degilim parasını kesınlıkle hak etmıyor kulaklık olarak hyper x cloud 3 tü yanlıs hatırlamıyorsam halen memnunum ancak sağ yukarıda tekerlekten ses kısıp açarken arada cızırtı yapabiliyor başta yoktu bu ama oyunlarda ses falan kasacaksan kesınlıkle uzmez avcunun ıcı gıbı bellı edıyor nerde olduklarini cs de falan

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,224
28,463
113
mousepad de rampageın dandık ışıklı 600 700 lıralıklarından uzun klavye mouse beraber kullanıyorum ustunde ha beni akıcılıgı konusunda uzmedı ama cok daha kalitelileri var hemen alma

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,293
4,801
113
Trendyoldaki ışıklı mışıklı toplama çöp pc leri almada hangisini alırsan al dost

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,876
113
Vatandan gidip oradaki çalısanla beraber 3 sene önce 10 bine toplamıştım hem anlatmıstı hemde göstermişti bence vatan bilgisayara git en güzel orada yardımcı olurlar
1757946074793.png1757946074793.png