Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Uçuyoruz 🦁

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
Geliyoruz 🦁
🔥Son durumumuz; ERDEN TİMUR:
✈ Mauro Icardi 23:00'da İstanbul'da olacak.
✈ Yusuf Demir 23:15'te İstanbul'da olacak.
✈ Milot Rashica 04:00'da İstanbul'da olacak.
✈ Mathias Ross Jensen 23:10'da İstanbul'da olacak.

Ekli dosyalar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,219
10,936
113
İcardi dışında kimseye kaldırmayın hepsi çöp özellikle Yusuf Demir sonu Emre mor gibi birisi

aslanlarkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,715
708
113
Tek korkum bu kadro Okan yönetmesi yoksa 2 ay sonra ft dıye aglarız

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
Geliyoruz 🦁
🔥Son durumumuz; ERDEN TİMUR:
✈ Mauro Icardi 23:00'da İstanbul'da olacak.
✈ Yusuf Demir 23:15'te İstanbul'da olacak.
✈ Milot Rashica 04:00'da İstanbul'da olacak.
✈ Mathias Ross Jensen 23:10'da İstanbul'da olacak.
Oyuncularımız iyi de işte bana göre şuan iş Okan a bakıyor ne kadar yönetebilecek bu kadroyu çünkü hepsi nerden baksan yıldız oyuncular ve potansiyeli yüksek oyuncular takımdaki ben şuana kadar Okan buruk ta o ışığı göremedim

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
Oyuncularımız iyi de işte bana göre şuan iş Okan a bakıyor ne kadar yönetebilecek bu kadroyu çünkü hepsi nerden baksan yıldız oyuncular ve potansiyeli yüksek oyuncular takımdaki ben şuana kadar Okan buruk ta o ışığı göremedim
Bencede o ışık yok fark açılmadan terim gelirse güzel olur

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
Bencede o ışık yok fark açılmadan terim gelirse güzel olur
Ya tabi gelse iyi olur ama artık bize yeni bir Fatih terim ışığı olan bir teknik adam lazım ne zaman dara düşsek acil yardım butonu gibi Fatih terim i arıyoruz

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
Bir kaç sene sonra Riera olabilir
Evet Albertte hem ruh da var bu gelen giden teknik direktörlerde ruh denen bir şey yok aga sonumuz hayrolsun Gaziantep maçının sonunda Mertens saha kenarındaydı çizgiye kadar gelmiş Okan ın yanına utanmasa adam ver kağıdı kalemi ben yöneteyim diyecekti :D Ayrıca acilen Kerem in kendine gelmesi gerek çok saçma top kayıpları yapıyor geçen seneye nazaran performansında gözle görülür bi düşüş var

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
Evet Albertte hem ruh da var bu gelen giden teknik direktörlerde ruh denen bir şey yok aga sonumuz hayrolsun Gaziantep maçının sonunda Mertens saha kenarındaydı çizgiye kadar gelmiş Okan ın yanına utanmasa adam ver kağıdı kalemi ben yöneteyim diyecekti :D Ayrıca acilen Kerem in kendine gelmesi gerek çok saçma top kayıpları yapıyor geçen seneye nazaran performansında gözle görülür bi düşüş var
Hep kendine oynuyor gol atmak istiyor takım alışık değil forvete 😂 moura da olsaydı çok güzel olucakti ama geleni görecez bakalım umarım bu kadar emeğe güzel bir sezon geçiririz

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
Hep kendine oynuyor gol atmak istiyor takım alışık değil forvete 😂 moura da olsaydı çok güzel olucakti ama geleni görecez bakalım umarım bu kadar emeğe güzel bir sezon geçiririz
Ya şampiyonlukta gözüm yok ben futbol aşığıyım örneğin Gaziantep maçında çok iyi top oynadik direkten dönen sutlarimiz kaçan penaltımız çok net bı baskımız vardi umarım böyle oynamaya devam ederiz özellikle boey torreira ve oliveriayi Allah sakatlıktan korur inşallah :D Maçın ikinci yarısında Trent Alexander Arnold oldu boey her koşusunda hype'ladı beni valla torreira da ufacık boyuna rağmen ahtapot gibi tam bı maestro gözle görülür bir şey yaptığı yok şuan gol falan gibisinden ama o da Mertens gibi tecrübesiyle yönlendiriyor takımı birde olivieranin acilen gusül abdesti alması şart :D

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
Ya şampiyonlukta gözüm yok ben futbol aşığıyım örneğin Gaziantep maçında çok iyi top oynadik direkten dönen sutlarimiz kaçan penaltımız çok net bı baskımız vardi umarım böyle oynamaya devam ederiz özellikle boey torreira ve oliveriayi Allah sakatlıktan korur inşallah :D Maçın ikinci yarısında Trent Alexander Arnold oldu boey her koşusunda hype'ladı beni valla torreira da ufacık boyuna rağmen ahtapot gibi tam bı maestro gözle görülür bir şey yaptığı yok şuan gol falan gibisinden ama o da Mertens gibi tecrübesiyle yönlendiriyor takımı birde olivieranin acilen gusül abdesti alması şart :D
Sergio çok şanssız

aslanlarkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,715
708
113
Çok güzel kadro oldu bide yabacı sınırı kalsa ligin tadından yenmez eski günlerimize en kısa sürede döneriz