- 42,718
- 12,609
- 113
Cansın dusunmen yeterYarın çekim yaparsam seni görücem reco
Cansın dusunmen yeterYarın çekim yaparsam seni görücem reco
Tam 3 saat önce Bi kupon yaptım forumda paylastım kupon tuttu 97 aldım 97 yi 100 yapamadan 0 ladık kankaKanki şimdi 1.10 orana koy çek bize pasla sen yat uyu 😂😂😂
Anca Recoyu görsün zaten ne kadar ayıpCansın dusunmen yeter
Onu bende çok yapıyorum 😂😂Tam 3 saat önce Bi kupon yaptım forumda paylastım kupon tuttu 97 aldım 97 yi 100 yapamadan 0 ladık kanka![]()
Su portland macına ust gır ızlıom umutTam 3 saat önce Bi kupon yaptım forumda paylastım kupon tuttu 97 aldım 97 yi 100 yapamadan 0 ladık kanka![]()
MantıklıPerıyot ustu
Sayı akacak gır guven bana bas kasaTamam şımarmayın hadi uyuyun forumla kafayı yedik
Lan yarın napcaz recep 2 3 kupon yapcam millet basarken ben burda mal gibi izlerken çok içim yanıyoSu portland macına ust gır ızlıom umut
Guvenım yuzde 80 ama sen bılenLan yarın napcaz recep 2 3 kupon yapcam millet basarken ben burda mal gibi izlerken çok içim yanıyo
Çok ısrarcısın dost 1 tl basayım takip et sinerji yap kuduruyon belliMola olur bırazdan gırersın uste
Biz seni kırıyor muyduk hemen giriyorduk bas portlanda reconun güven tam 😂😂Lan yarın napcaz recep 2 3 kupon yapcam millet basarken ben burda mal gibi izlerken çok içim yanıyo
Yuzde 90 olsa basardım hadi gorusuruzGuvenım yuzde 80 ama sen bılen
🥺Yuzde 90 olsa basardım hadi gorusuruz
Dost recebin bişey den anladığı yok boşver o sinerjici ben yarın kazanıp 1 k atcam sana hadi iyi gecelerBiz seni kırıyor muyduk hemen giriyorduk bas portlanda reconun güven tam 😂😂
Uzdu sayı akıo suanBiz seni kırıyor muyduk hemen giriyorduk bas portlanda reconun güven tam 😂😂