- 3,046
- 3,104
- 113
Ahahah keşke kazan benim bir talebim yok 😉 iyi gecelerDost recebin bişey den anladığı yok boşver o sinerjici ben yarın kazanıp 1 k atcam sana hadi iyi geceler
Ahahah keşke kazan benim bir talebim yok 😉 iyi gecelerDost recebin bişey den anladığı yok boşver o sinerjici ben yarın kazanıp 1 k atcam sana hadi iyi geceler
Bunu duyduğuma sevindim dost kurtardık 1 k yı şükürler olsunAhahah keşke kazan benim bir talebim yok 😉 iyi geceler
✋Bunu duyduğuma sevindim dost kurtardık 1 k yı şükürler olsun
Senin var mı bir talebin dost
Reco böyle dediğine bakma sen onun beş dakkaya yeni bir kupon yapar 😂😂
Isleme mı alıcanSenin var mı bir talebin dost
Masa tenısı bıtmıo adam napsınReco böyle dediğine bakma sen onun beş dakkaya yeni bir kupon yapar 😂😂
Konuştum ben betco yetkilileri ile masa tenisleri ne kısıtlama getirilecekMasa tenısı bıtmıo adam napsın![]()
Kupon atın lan adam takip edecekKupon atın![]()
Golden benıde bıtırdı dunReco dün beni golden bitirdi golden 27 farkla yıkılır dedim 2.3 saniye kala üçlük attılar 26 ile bitti kahroldum dün gece 😂😂
Sımdı olsunRecep uyandığında foruma gir 1 sayfa dolusu Umutks41 kombineleri görüceksin seç beğen gir totemini yap
Çağırsaydın öyle olmazdı dostReco dün beni golden bitirdi golden 27 farkla yıkılır dedim 2.3 saniye kala üçlük attılar 26 ile bitti kahroldum dün gece 😂😂
30 luk at burayaRecep uyandığında foruma gir 1 sayfa dolusu Umutks41 kombineleri görüceksin seç beğen gir totemini yap
Ordan aldık oraya bıraktık geri gece sonrası toparlayamadık zaten 😂Golden benıde bıtırdı dun
Etıket yapaydın bellı ucrete hallederdımReco dün beni golden bitirdi golden 27 farkla yıkılır dedim 2.3 saniye kala üçlük attılar 26 ile bitti kahroldum dün gece 😂😂
Umut adam ısrar ediyor abi atsana bir 30 luk şuraya30 luk at buraya